Nieuw

‘Wie is de directe vijand?’

Door ingezonden: Van Hamelen

De meeste mensen beseffen ondertussen wel dat onze grootste vijanden de regeringen en de bankiers zijn. Het zijn zij, die de strontvloed aan mensen onze kant op laten stromen, de regel- en wet-geving zo vormgeven dat iedereen zich onderwerpt en het zijn zij, die achter elke oorlog op de planeet zitten. Ze doen dit om chaos en verdeeldheid te creëren om vervolgens van daaruit te kunnen heersen. Een kleine meerderheid van psychopaten heeft het voor elkaar gekregen de knoppen te ontwikkelen waarmee ze de massa kunnen besturen.

Dat gezegd hebbende, is het ondertussen wel zo dat er verschillende directe gevaren voor ons liggen. Voordat iemand wat aan het “hoofdprobleem” kan doen, moeten eerst die directe gevaren het hoofd geboden worden. Daarbij voornamelijk sprekend over gevaarlijke denkwijzen en veel bekritiseerde ideologieën.

Immers; “Zonder geweld geen oorlog, zonder vijand geen gevaar. Zonder behoefte ook geen vraag en zonder Islam ook geen Wilders.”

Wat ik bedoel te zeggen is dat mensen moeten stoppen met hun kop in het zand te steken. Iemand als Wilders is niet de oorzaak, dat noem je een gevolg. We zijn als westerse maatschappijen slapende voor de gevaren die aanstaande zijn. Allesverslindende gedachtengangen die tot uiting worden gebracht op de meest gruwelijke onmenselijke wijze komen met de deur in huis vallen in de vorm van een boek. Men kan het letterlijk bestellen. Kleine baby’s worden al geïndoctrineerd met de “gezongen” geschriften uit de Koran spelend uit een stukje speelgoed. Wereldwijd worden er kinderen uitgehuwelijkt en geestelijk en lichamelijk misbruikt uit de naam van de Islam. Vrouwen hebben geen tot weinig rechten en volgens de sharia wet moeten zij zelfs gestenigd worden als zij vreemdgaan. Andersdenkenden in welke vorm dan ook zijn minderwaardig en lopen het risico geëxecuteerd te worden. Zo zou ik nog even door kunnen gaan maar waar het om gaat is dat dit probleem om een oplossing vraagt.

“Ik benadruk dat moslims niet het probleem zijn want dat zijn mensen en die kunnen veranderen. De ideologie van de Islam echter is een niet te veranderen, oorlogszuchtige en alles absorberende kracht die gestopt en uitgeroeid moet worden.”

Om een dergelijke kracht te kunnen stoppen heb je moed en doorzettingsvermogen nodig. De reden waarom er moed voor nodig is lijkt me wel voor de hand liggend. De reden van doorzettingsvermogen is mij een stuk waziger. Wanneer we met z’n allen de koppen bij elkaar steken is het monster buiten de deur te houden. Máár, omdat er zoveel verzet is vanuit voornamelijk het linkse landschap van Nederland en de EU zelf, heeft het monster toegang tot alle westerse privileges en rechten. Rechten die overigens niet wederzijds zijn, maar dat onderscheidt ons dan als beschaving volgens links. De linkse “gutmensch” gaat zó ver in het omarmen van andere invloeden en waarden dat het zichzelf lijkt te vergeten. Ze lijken te vergeten dat je niet kunt zorgen voor een ander als je niet eerst zorgt voor jezelf. Doorzettingsvermogen heb je dus nodig omdat je eigen “medemens” het opneemt voor een vijandelijke kracht waardoor je dus in de minderheid bent. Onbegrijpelijk! “De grootste directe vijand” is dus niet de Islam of zijn niet de mensen die de ideologie hierheen brengen. “De grootste directe vijand?” Dat zijn de mensen die de Islam verdedigen!

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on ‘Wie is de directe vijand?’

 1. Republikein // juli 12, 2017 om 01:37 //

  De grootste indirecte vijanden zijn onze landgenoten en de religiegekkie.
  http://www.dvhn.nl/groningen/Na-16-jaar-dreigt-uitzetting-voor-Alpha-Bangoura-uit-Stadskanaal-22345668.html

  Ik ben regioverslaggever Oost-Groningen. Het asielcentrum in Ter Apel en religie zijn onderwerpen waar ik ook regelmatig over schrijf.

  Like

 2. ik zeg de elite is mijn grootste vijand.

  De bankiers ook en natuurlijk de policor dwazen.

  islam natuurlijk ook.

  Like

 3. Ik ben een regioverslaggever ergens in Oost-Zweden. Het asielcentrum Onder de Lakens en neuken zijn onderwerpen waar ik ook regelmatig over schrijf.

  Like

 4. Republikein // juli 12, 2017 om 02:04 //

  Grotonderzoek al voltooid?
  Graag een verslag.

  Like

 5. lol rommel

  Like

 6. Ja wij willen feiten hier graag.

  Like

 7. Gisteravond weer een bizar avontuur meegemaakt tijdens de echtelijke verplichting. Ik was op mijn gemak een potje aan het neuken, toen ik ineens een vreselijke pijn onder mijn oksel voelde en tegelijkertijd het raam open waaiden en een heerlijk lekkere jonge geile heksmaagd naar binnen klom. Ik zie het nog steeds voor me. Zoals altijd had ik ook deze vreemde situatie onder controle en krapte onder mijn oksel het ongenoegen weg en greep gelijktijdig naar mijn genotsknots om de strijd te beslissen. Mijn witte herder sprong op mijn rug om extra gewicht te geven. Ik verzin het niet. Het speelt zich dagelijks af voor mijn ogen.

  Like

 8. Republikein // juli 12, 2017 om 02:51 //

  Volgens mij ben je gewoon de broer van Pippi Langkous.

  Like

 9. lol

  Like

 10. Ik plaats het hier maar…… De rechters maken een grote fout als ze met hun vonnis rekening houden dat de gedaagde uit een andere cultuur komt met andere gewoontes en wetten.

  Als ze dat doen, zegt dat mij zoiets van, dat de rechtspraak hun systeem overneemt en ze gewoon door kunnen gaan met ao. de verkrachtingen.

  De rechtspraak is voor iedereen hetzelfde en er mag NOOIT met 2 maten gemeten worden.

  Emigranten” ( en die hier al zijn) moeten bij binnenkomst ernstig geïnformeerd worden, dat een aantal dingen hier zwaar worden gestraft igv. overtreding, gevangenis en uitwijzing naar land van herkomst.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: