Nieuw

Robert Spencer: Canada’s Trudeau Rewards Jihad Murderer Omar Khadr with $10,500,000

But what will Omar do with the money? My latest in FrontPage:

Omar Khadr confessed to killing one U.S. soldier and blinding another with hand grenades in Afghanistan, but then charged that his confession was coerced through torture at Guantanamo Bay, and so the Canadian government of Justin Trudeau has just awarded him $10,500,000 ($8 million in U.S. dollars).

Predictably, not everyone is happy. Conservative Party Leader Andrew Scheer said: “This payout is a slap in the face to men and women in uniform who face incredible danger every day to keep us safe.”

Tabitha Speer, the widow of the man Khadr killed, Sgt. Christopher Speer, and Layne Morris, the man Khadr blinded, tried to get an emergency injunction to stop the payment, in light of a civil court order issued in Utah in 2015, calling upon Khadr to pay Speer and Morris $134 million. But it was too late. Apparently to forestall such initiatives, the Trudeau government quietly paid Khadr the full $10,500,000 so swiftly after announcing that it was going to do so that no action could be taken.

Andrew Scheer said, quite rightly, that handing over the money to Khadr before Speer and Morris could file their injunction was “not just wrong, but disgusting … contempt for the widow of a war hero. This shows such a mean-spirited attitude towards the true victims of his whole ordeal.”…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Robert Spencer: Canada’s Trudeau Rewards Jihad Murderer Omar Khadr with $10,500,000

 1. Duchesne // juli 12, 2017 om 18:39 //

  …zo ontstond de maffia in de VS, door “schadevergoeding” van de overheid….dit soort betalingen valt onder de noemer financiering van terrorisme, iets dat de Nedelandse overheid ook al heeft gedaan in de zaak Paul Kraaier…..die kreeg 1.6 miljoen voor zijn leidende rol bij Antifa…

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // juli 12, 2017 om 18:42 //

  Nooit gedacht dat er nog een land zou zijn dat het achterlijke Zweden nog zou kunnen overtreffen in idioterie maar helaas zijn vergissingen dus nog mogelijk in deze.
  Nou zou Trudeau dus aan de militairen uit moeten leggen wat uitgezonden militairen doen in het buitenland nu terroristen dus subsidies krijgen van deze omvang

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlànder // juli 12, 2017 om 19:45 //

  Nog even een kleine toevoeging op mijn bovenstaande reactie.
  Kennelijk zijn ze er daar in Canada van overtuigd dat een bermbom geplaatst door een 15 jarige de militairen minder blind of dood maakt dan een bermbom geplaatst door een volwassene

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: