Nieuw

Meer geld naar Defensie is zinloos zolang het zijn burgers niet wil beschermen.

Nu steeds meer politici zich zorgen gaan maken over de deplorabele staat waarin Defensie verkeert, begint er eindelijk hoop te ontstaan bij militairen dat de nieuwe regering, na jaren van bezuinigingen, opnieuw gaat investeren in Defensie. Een pro-Defensie-website als Valkyries kan hier niets anders dan verheugd over zijn, maar er moet echter wel kritisch worden gekeken of het wel zinvol is om geld in een organisatie te stoppen, waarbij ruim 80 % van haar werknemers geen vertrouwen heeft in de Defensietop. Wellicht moet men eerst eens gaan nadenken of de Defensietop niet eerst hervormd moet worden eer er met geld wordt gesmeten. De basis van een sterke organisatie valt of staat met wederzijds vertrouwen. Daarnaast voldoet defensie allang niet meer aan zijn grondwettelijke kerntaak: het verdedigen van het Nederlands grondgebied. Nou ligt de oorzaak van dit probleem niet zozeer bij de gebrekkige staat van materiaal en personeel, maar vormt de politiek-correcte-dictatuur binnen de overheid het ware probleem.

Valkyries >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Meer geld naar Defensie is zinloos zolang het zijn burgers niet wil beschermen.

 1. Republikein // juli 13, 2017 om 00:31 //

  Kaasschaaf is kapot.

  Like

 2. De top van ons leger is ook al politiek correct.
  Ik meen dat het generaal Middendorp was die ons wijsmaakte dat de oorlog in Syrië
  het gevolg was van de klimaatverandering.
  Totaal van het padje af die vent.
  Als dat de top van het leger moet voorstellen dan weet ik het wel

  Like

 3. Valkyries is een goede zeer kritische site die opkomt voor wantoestanden in de krijgsmacht, discussie opent en leden de kans geeft hun grieven te spuien.
  Inderdaad zit er bij de top van de krijgsmacht ook mensen die meer management beoefenen dan het omzetten van de krijgsleer in praktijk en dat daarbij dus misrekeningen en fouten worden gemaakt die grote invloed hebben op de manschappen was onlangs nog harde werkelijkheid. Daarmee is Hennis dus ongeschikt gebleken voor de taak.
  Fijne avond aan iedereen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: