Nieuw

Lesbos overspoeld door vluchtelingen, media negeren het leed van de Grieken; Want niet de bewoners, maar de gelukzoekers zijn natuurlijk de echte slachtoffers

Lesbos is sinds 2015 één van de drukste aankomstplekken van migrantenbootjes. Op die bootjes arriveren duizenden échte vluchtelingen, maar nog veel meer gelukzoekers uit veilige landen in Afrika. De cijfers:

Gerelateerde afbeelding– Momenteel zitten er 4000 migranten op het eiland, met een eigen populatie van 86.436 zielen (cijfer uit 2011).

– Gemiddeld is de wachttijd voor een beslissing over hun status 10 tot 12 maanden.

– Op Lesbos kwamen in juni 2017 volgens cijfers van de politie 940 vluchtelingen en migranten aan. Dat is het hoogste aantal aankomsten van dit jaar…

leesverder>>
tpo\AnnabelNanninga
Also published on Zeepertje.com

 • Migrants set fire to Greek migrant camp after asylum claims were rejected


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Lesbos overspoeld door vluchtelingen, media negeren het leed van de Grieken; Want niet de bewoners, maar de gelukzoekers zijn natuurlijk de echte slachtoffers

 1. Laten we hopen dat de boot met identitairen hier een eind gaat maken. Joop verloren, al verloren.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 13, 2017 om 00:11 //

  Wat een gemiste kans, hek dicht en je bent van een hoop ellende af. Lesbos is maar een klein eiland en voor een zeer groot gedeelte afhankelijk van de toeristenindustrie, als dit een paar seizoenen zo doorgaat ligt de hele bevolking straks aan de geeuwhonger.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // juli 13, 2017 om 00:13 //

  Joop:Parijs is nog ver.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s