Nieuw

Advocaten in de rij voor klassenfoto

Advocaten staan te trappelen om de Haagse Maria Montessorischool te helpen bij een eventueel hoger beroep. Volgens een woordvoerder van de school hebben zich verschillende raadslieden gemeld na een geruchtmakende uitspraak van de rechter.

 Die besloot maandag dat de school 500 euro schadevergoeding moet betalen aan de ouders van twee kinderen die niet op schoolfoto konden. Ze hadden vrij vanwege het Offerfeest. De uitspraak leidde tot veel commotie.
.
.
Headerfoto via   

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Advocaten in de rij voor klassenfoto

 1. Helemaal van de gekke….. Nu durft ze de smoel open te doen over een foto waar haar kind niet opstaat. In de moslimlanden is meer om tegen te protesteren. Daar wordt je dochter uitgehuwelijkt met een jaar of acht aan haar oomzegger bijvoorbeeld. Wordt ze geslachtelijk verminkt, moet een hoofdoek dragen, wordt gepromoveerd tot hoer, uitgestoten en gestenigd, worden vrouwen opgesloten om maar niet onder de ogen te komen van andere mannen, mogen mannen niet eens in de ogen kijken als onderdanig schepsel en is er alleen maar voor de sex en voortplanting en hier???????????? loopt ze te zeuren als haar dochter niet op een klasfoto staat en spant een geding aan. Zullen wij de moeder maar stenigen als zij zich zo graag aan moslim tradities wil houden?
  Straks krijgt de bakker nog een proces aan zijn broek omdat hij geen moslim broodjes bakt.
  Hoe diep is Nederland gezonken om zich zo in de leuren te laten leggen door allermogelijke waanzin en zo diep in de Sahara stofwolken dreigt ten onder te gaan. Bah!

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // juli 13, 2017 om 06:42 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 3. bert boudewijn // juli 13, 2017 om 11:08 //

  Zonnigbrazil, het aanbod creëert de vraag. Zo ook hier. Menweet vooraf wat D’666 en hun collaborerende collega rechters gaan besluiten. Ik verwacht dat wij dat ook zo zouden doen.
  Dat wij dan ook door de inboorlingen verketterd worden is logisch.

  Like

 4. Veel rechters zijn helaas lid van NSB’66, wat wel betekent dat er binnen afzienbare tijd veel vacatures zullen komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: