Nieuw

Politiedienst stort in – 84.000 extra rechtshulpverzoeken per jaar door islam, terreur en immigratie

Alarm politiedienst: Duizenden tips uit buitenland worden genegeerd

De politie kan het niet meer aan en bezwijkt. De weinige mankracht die ze nog hebben wordt verdeeld over iftars en bloedsuikerspiegelonderzoeken. Falende computersystemen en personeelsgebrek kunnen niet verborgen worden onder hoofddoekjes.

Vijf jaar geleden kreeg de afdeling nog ruim 166.000 rechtshulpverzoeken uit het buitenland te verwerken. Onder meer door terreurdreiging is dat aantal gestegen tot 250.000 per jaar, terwijl het personeel nauwelijks toenam. AD >>

Terreur is islamitische terreur en daar hebben we alleen maar mee te maken omdat we islamitische immigratie toegestaan hebben. De immigratiekosten zijn zo langzamerhand niet meer uit te rekenen als we al dit soort bijkomende kosten er bij op tellen. Duidelijk is wel dat onze hele samenleving steeds sneller aan het instorten is. Er is gaan houden meer aan.

Terroristen kunnen vrijelijk rondwandelen in Nederland. De aanslagplegers van Brussel kwamen vanuit Turkije via Nederland binnengevlogen en ook de dader van de aanslag op de Kerstmarkt in Berlijn vluchtte via Nederland.

Ondertussen voert de baas van de NCTV toneelstukjes op:

 

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Politiedienst stort in – 84.000 extra rechtshulpverzoeken per jaar door islam, terreur en immigratie

  1. Alphons Mantel // juli 12, 2017 om 08:02 //

    het heeft niks met de islam te maken, zegt de wethouder , de EU, de minister en de Koning

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: