Nieuw

Merkel en migratie…

Elsevier meld dat; “Uit angst voor een nieuwe migratiegolf, dit keer uit landen ten zuiden van de Sahara, kondigde de Duitse bondskanselier Angela Merkel eerder een marshallplan aan. Na de G20-top wordt dit plan om nieuwe migrantenstromen te voorkomen, steeds concreter.”

Merkel maakt de fout die meestal door socialisten gemaakt wordt; er is een probleem en dan gooi je er een paar zakken geld money-158908_640naartoe en dan moet het opgelost zijn, zo niet dan moeten er nog een paar zakken geld bij.bag-147782_640.png

Ook zij maakt nu deze fout, om de migratie uit landen ten zuiden van de Sahara tegen te gaan; “Het ‘Merkel-plan’ werd gesmeed tijdens de G20-top en de Afrika-top die de afgelopen weken in Duitsland werden georganiseerd. Het belangrijkste doel van het plan is het vergroten van buitenlandse investeringen in Afrika. Investeerders mijden het instabiele continent, onder meer vanwege de corruptie in een groot deel van de Afrikaanse landen.”

Nou is er natuurlijk geen zinnige ondernemer te vinden die het aandurft om in die regio te investeren en waar het dus op neerkomt is dat landen moeten gaan “investeren”.

strauss-101472_640

“Alpha Condé, de president van Guinee en de huidige voorzitter van de Afrikaanse Unie, zegt tegen Politico  dat de Afrikaanse leiders dankbaar zijn voor het plan. Maar Condé eist dat Europese landen financiële zekerheid bieden aan de Afrikaanse landen waarin wordt geïnvesteerd. ‘Ook is meer flexibiliteit nodig, vooral op het gebied van schulden,’ zegt Condé.”

Elk redelijk weldenkend mens weet wat er nu te gebeuren staat, de aloude “Ontwikkelingshulp” moet nog verder opgeschroefd worden, logisch, dat heeft in het verleden ook zo goed geholpen nietwaar?

En ja de Afrikaanse Unie staat natuurlijk te applaudisseren, die zien de zakken geld alweer aankomen, geld dat in hun diepe zakken gaat verdwijnen net zoals de vele miljarden uit voorbije decennia.

 

 

 

Tijl vraagt zich af hoe vaak politici een al meerdere malen gemaakte fout blijven kopiëren voordat ze in de gaten krijgen dat het een fout is. Zelfs een ezel stoot zich in het gemeen enz. enz.

burro-1295711_640

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

14 Comments on Merkel en migratie…

 1. Alphons Mantel // juli 11, 2017 om 13:49 //

  Afrikaanse chantage is doorzichtig en werkt niet; beter is het dat de NAVO en EU de buitengrenzen eindelijk eens gaan controleren en de veiligheid serieus nemen

  Liked by 1 persoon

 2. Waarom geen mijnenveld in die Sahara plaatsen?.

  Like

 3. Het zal donker Afrika nooit lukken om een goed welvaartspeil te bereiken. Zie https://www.amren.com/news/2017/07/race-and-differences-in-intelligence-evidence/
  We kunnen niets met deze wezens. Hulp is ijdel. Het is zoals het is. En zeker niet met massa’s binnenhalen. Dit brengt de Europese bevolking in gevaar.

  Like

 4. Hup, de boten in en terug naar je land, ga het opbouwen en parasiteer niet op ons.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28611729/__Duizenden_migranten_terug__.html

  Like

 5. We kunnen beter een aantal bombardementen uitvoeren met condooms, kamfertabletten als potentieverlagers en opblaaspoppen teneinde de eindeloze gezinsuitbreidingen tegen te gaan.

  Like

 6. Het enige geld dat we aan Afrika besteden moet dienen om het aantal Afrikanen terug te brengen. Er zijn er teveel. Extra geld hoeft er niet naar toe, dat is er al aanwezig:

  Ontwikkelingshulp aan Derde-Wereldlanden wordt al sinds 1950 gegeven. De bedragen zijn niet gering. Alleen de structurele ontwikkelingshulp van regering aan regering (in het jargon Official Development Assistance of ODA) bedroeg de afgelopen 5 decennia zo’n 2.3 biljoen dollar.
  http://www.arjennijeboer.nl/artikelen/waarom-ontwikkelingshulp-niet-werkt-en-hoe-afrika-zich-wel-kan-ontwikkelen/

  In 2007 gaven de 22 landen die lid zijn van de OESO 103,6 miljard dollar aan ontwikkelingshulp. Bron wikipedia
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ontwikkelingshulp_door_Nederland
  Eeuhm. Geëxtrapoleerd naar een periode van 30 jaar is dat dus ruim 3000 miljard. En dat zijn dan nog alleen de OESO landen. En private iniatieven zijn hier niet in meegenomen.

  Like

 7. En stuur deze racistische jankneger dan ook gelijk even terug, want Nederland is vol, overvol:

  Witte Nederlander, het ligt echt aan jou

  In Nederland zijn we groot voorstander van benoemen, wegkijken is een doodzonde. Of, nou ja, behalve dan als het gaat om het eigen racisme
  https://joop.vara.nl/opinies/witte-nederlander-ligt-echt-aan-jou

  Like

 8. Bob Fleumer // juli 11, 2017 om 17:56 //

  Merkel is niet(meer)bij zinnen, Duitsland verdient beter!

  Like

 9. renato // juli 11, 2017 om 18:28 //

  Zestig jaar hulpverlening vanuit een chronisch ingebakken, aangepraat en verjaard kolonistenschuldgevoel, hebben de Afrikanen lui gemaakt. Voor zover ze dat al niet waren. Maar dat is ook begrijpelijk in dat klimaat. De onderlinge stammenvetes zijn gebleven en de exponentiële voortplanting ook. Rhodesia is naar de kloten. Suid Africa volgt. Het continent wordt in commissie met de in het zadel geholpen locale despoten leeggeroofd. What’s new?? Ze wrijven zich nogmaals in de handen bij het vernemen van het naïeve gekwezel van een wereldvreemde quantum chemica uit de DDR. Met zoveel rijkdom aan grondstoffen zou Afrika het welvarendste continent kunnen zijn, ware het niet dat de luiïgheid en hebzucht er hand in hand gaan. Het wordt nooit wat met die gasten.

  Like

 10. skeeter // juli 11, 2017 om 18:36 //

  Vroeger op de christelijke basis school werd er al geschooid met bruine mini envelopjes om geld af te troggelen van je ouders voor de zielige negertjes. We hadden toen al de meester tegen zijn ballen moeten trappen en de waanzin in de kiem smoren.

  Like

 11. Is dat een foto van de EU graaiers op vakantie???

  Like

 12. Binnenkort is west europa uitgemerkeld door al die nutteloze import.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // juli 12, 2017 om 10:14 //

  De Merkel uit nachtmerries;

  Like

 14. Scrollend door 6000 mails ben ik bij dit bericht beland.
  Geld naar Afrika voor ontwikkeling…………………?
  Het begon met miljoenen jaren geleden toen de eerste pioniers vertrokken naar het Noorden en zich uiteindelijk ontwikkelden waaruit u en ik zijn voortgekomen.
  De achterblivers bleven zoals het was, alles bleef hetzelfde en er was geen vooruitgang, alhoewel er grote cirkels zijn gevonden die onverklaarbare grote industriële gouddelving vermoeden door een groter ras van buitenaf en de achterblijvers als slaven hebben gebruikt voor de delving.
  Nu zijn er onder de huidige populaties een aantal die zich wel hebben ontwikkeld en er rijk mee worden door ontwikkelingsgeld te onderscheppen voor eigen gebruik.
  De rest van al deze woestijnvolkeren zijn zoals ze al miljoenen jaren zijn, gelijk aan de achterblijvers miljoenen jaren geleden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: