Nieuw

Italians Say Government Committing ‘Ethnic Replacement’

The majority of Italians want to see migrant arrivals stopped completely, and believe the ‘ius soli’ law being pushed by Italy’s globalist government is “ethnic replacement”, enacted to boost the proportion of left wing voters in the nation.

The ruling Democratic Party (PD) say that passing the long-awaited ius soli (meaning ‘law of the soil’ in Latin) bill, which would make it much easier for second generation immigrants to gain citizenship, would send an important message that “migrants are an integrated part of society”.

But the law, which experts say would grant citizenship to around 800,000 people overnight and a further 60,000 each year, has the support of only a third of Italians, most of whom are strongly opposed to policies of mass migration.

Breitbart >>

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7465 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Italians Say Government Committing ‘Ethnic Replacement’

 1. Duchesne // juli 12, 2017 om 00:58 //

  Wacht maar af, ineens worden alle illegalen in de EU “gelegaliseerd”, en ons sociale stelsel zal compleet knappen, net als de politiemacht. Wie kijkt naar Londen en welke hoeveelheid misdrijven er op een enkele dag zijn waarbij migranten de daders zijn en Engelsen het slachtoffer, ik heb afgelopen week enkele jaarlijsten doorgenomen, naar aanleiding van een man met een kapmes afgelopen vrijdag op een schoolplein, en toen kwam er een stortvloed los. Inzake de toekomst van Europa is Engeland veel verder qua inschatten en anticiperen dan de rest van de EU, en de politie en justitie in Engeland is al overgegaan naar het beboeten van misdrijven en het afschaffen van de straatdiensten. Het Engelse leger is al ruim 20 jaar aan het instellen en omschakelen naar urban warfare in de eigen steden, net als het afgrendelen van bepaalde gebieden door wegen daar naar toe te minimaliseren en bruggen op te heffen. En hier is de Nato krampachtig bezig van de Russen een vijand te creëren omdat het daarmee een bestaansrecht kan garanderen. En dat terwijl het gevaar binnen in zit.

  De hele politiek van Europa is er een van het ondergeschikt maken van burgers aan handelsbelangen, terwijl die handelsbelangen juist bestaan door de burger…zoals de regeringen miljoenen vrijmaken voor medisch onderzoek maar bij genezing het middel verhinderen de markt op te gaan, omdat ziekte ook een economisch belang is. De hele EU politiek is die van de man die op de boomtak zit en deze doorzaagt aan de kant van de stam…herstel, laat doorzagen door iemand anders…

  Liked by 1 persoon

 2. De oorlog , die west europa staat te wachten zal bloediger zijn dan het conflict op de Balkan.
  Wees proactief en neem Uw maatregelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: