Nieuw

Islamitische moraalpolitie terroriseert Berlijn

Een honderdtal islamisten legt nu openlijk de sharia-wet op in de straten van Berlijn. De lokale politie onderzoekt een reeks gewelddadige aanvallen in de Duitse hoofdstad.

De zelfverklaarde moraalpolitie zou volgens de krant Tagesspiegel bestaan uit een reeks salafisten die afkomstig zijn uit Tsjetsjenië, een overwegend soennitische moslimregio in de Russische Federatie. De groep zou worden geleid door gewapende ex-militairen die dienden onder de in 1996 vermoorde Dzhokhar Dudayev,  de eerste (separatistische) president van Tsjetsjenië.

Deze vigilantes bedreigen Tsjetsjeense immigranten die proberen te integreren in de Duitse samenleving en willen een parallel islamitisch wetssysteem in Duitsland introduceren.

De Duitse autoriteiten zijn er tot nog toe niet in geslaagd deze groep te stoppen, voornamelijk omdat slachtoffers van de bende geen klacht durven in te dienen.

Lees verder:

https://nl.express.live/2017/07/10/135270berlijn-sharia-tsjetsjenen/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Islamitische moraalpolitie terroriseert Berlijn

  1. Tijl Uylenspiegel // juli 12, 2017 om 16:17 //

    Vroeger zag je weleens bordjes; Als dank voor het aangenaam verpozen…
    Kennelijk hebben zij daar een andere draai aan gegeven.
    Je wordt toegelaten in een samenleving en binnen ja en nee probeer je die samenleving te ontwrichten, hoe langer je erover nadenkt hoe absurder het wordt. Ga dan naar een islamitisch land !? Oh wacht, daar zijn ze niet welkom en daar zijn geen sociale uitkeringen. Nou troost je, nog voordat jullie je beoogde doel zouden bereiken bestaan die hier ook niet meer. Wie is er op het onzalige idee gekomen deze Tjetsjenen hier toegang te verlenen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: