Nieuw

Dodelijk verhaal: Christen bekeert zich van de islam

Door: Majid Rafizadeh

Het komt op dit moment via alle soorten media naar buiten – onmogelijk om te negeren – en je hoort over en weer de beweringen van vele radicale imams, moslimgeleerden, en predikers, dat de islam een religie van inclusiviteit is, dat iedereen een moslim kan worden door slechts een paar woorden te mompelen. Het lijkt heel simpel, toch?

Dit is niet nieuw. Ik ben opgegroeid met het horen van al deze beweringen in Iran, onder de islamitische wetten. Voor onwetende oren kan dit bijna magisch klinken. Wat echter belangrijk is, zijn de vele veel belangrijkere vereisten die de imams liever weglaten. Vooral dat zodra u een moslim bent geworden, er geen manier is om daarop terug te komen. Uw geloof is dan onder de controle van de extremistische imams, sjeiks, regeringen gekomen, of gewoon onder de gemeenschap. U kunt niet meer zelf besluiten om de islam te verlaten en vervolgens teruggaan naar hoe u voordien leefde. De straf op een poging daartoe is de dood.

Bovendien, deze imams en sjeiks die je laten geloven hoe gemakkelijk het is om toe te treden tot de islam, beweren dat de islam het christendom en het jodendom (“de mensen van het boek”) accepteert, en dat er absoluut geen verschil is tussen de Abrahamitische religies. Dat klinkt mooi in de meeste oren. Maar het is absoluut onwaar. laten we eens kijken naar sommige mensen die de islam hebben verlaten voor een andere “Abrahamitische” religie, met name het christendom.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/10652/christen-bekeert-islam

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Dodelijk verhaal: Christen bekeert zich van de islam

  1. Moslimgeleerden? laat me niet lachen!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: