Nieuw

Christian slapped with $12,000 ‘Shariah fine’ for not removing shoes!

Canada is now fining its citizens for offending people of the Islamic faith.

John Alabi, 53, is a Christian and a landlord who lives in the Toronto area and is being ordered to pay a fine of $12,000 by the Ontario Human Rights Tribunal because he failed to remove his shoes when he entered the apartment he was renting to a Muslim couple.

His crime? Religious discrimination, according to the tribunal.

The tenants were planning to move out of his rental home, and he says he gave the couple the required 24-hours notice that he would be showing the apartment to another tenant.

They told him not to come while they were praying, and to text first. He agreed. But when they stopped answering his text messages, he showed the apartment.

What do YOU think? Do you expect a religious war inside America? Sound off in the WND Poll!

The Muslim tenants waited eight months before filing their grievance with the human rights tribunal, where they receive free representation, the Toronto Sun reported. The couple even searched his Facebook page and found a joke they considered offensive and used to bolster their case. The tribunal agreed he harassed them and failed in his duty to accommodate their religious needs – and awarded them $6,000 each – plus interest.

Alabi says he does not have the money to pay the fine and doesn’t know what he’s going to do.

What about my rights?” asks the father of three, who has since sold the house. “What about my rights to show my place so I could rent it and put food on the table for my family?”…

readmore>>
paulgolding
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on Christian slapped with $12,000 ‘Shariah fine’ for not removing shoes!

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 11, 2017 om 12:17 //

  Het zijn niet de moslims in dit geval die gek zijn maar de rechter die compleet van het pad is. Als je een kans ziet een schadeclaim in te dienen zou je wel gek zijn als je het niet deed, het zijn de mongolen die erin meegaan en de claim toewijzen die we erop moeten aankijken.

  Liked by 1 persoon

 2. Äls je er van uit gaat dat je met Inteligente mensen van doen hebt ? “Hoe moet je al deze önzin dan “verklaren ? “Mensen”nemen beslissingen ,”die hetzelfde zijn als ëen” brandend” huis in lopen ?Öntevreden “laag geletterden wordt er gezegd zijn de PVV stemmers ?Dat Fakenews is inmiddels ächterhaald ! “Maar de “beslissingen die “hoogopgeleidde mensen nemen? “Zêlfs de “gasten bij “Johnie d Mol ,”Gaan daar tegenin als het ze uitgelegt wordt ! “Hoe? simpel wil je het hebben ? Öpzet ? “Maar wat ? is dan het “doel ? “Zêlfdestructie ?”Zoals “lemmingen “massaal zelfmoord zouden plegen volgens “Walt Disney ?Ën “Wij hêt Nederlandse volk ! “Laten ons deze onzin äanleunen? een beetje têgen ? “sputteren ?{zelfs daar in worden wij “bêknot ! “Wij zijn mêt vêêl meer mensen ! “Lulletjes die op school gepest werden ! “Laten wij över ons heen lopen ?? En betalen voor de “gigantische salarissen van “bende leden, ” van de de Staats omroep? die ons dagelijks “voorzien van de “gekuiste “versie,s van de Waarheid ? “Nêt als in landend als Marokko etc “kan je hier ook een “rechter “kopen ! “Bijna ieder mens, öngeacht opleiding/opvoeding “hêêft zijn “prijs !! En dat is niet altijd “geld, “Bêinvloeding door politiek/media /publieke öpinie,is dê grootste “druk voor hen ! “Rechtspraak ! “Kan alleen via een Bijvb computer ! “Mênsen maken fouten en hebben gevoelens ! “willen ërbij “horen ! öok “Rechters !! “zijn soms “bijna mensen ! “Wat ik eigenlijk wil zeggen is ! “Kôm in opstand ! “Laat jou,ên jouw familie ! “niet ! het slachtoffer woren van deze Massaal gêinporteerde “moordenaars en verkrachters worden !! “Doe ! “Je smoel open ! änders zit jij ôôk ! straks naast het “dode verkrachtte lichaam van je vrouw ! “dochter of moeder ! “zêlfs de grootste “Schijterd heeft een grens ! Ën “lichamelijk niet Sterk?/ “Vêle “hulpmiddelen zijn er “voorhanden !!”Maar DOE iets !!

  Liked by 1 persoon

 3. Rechters intelligent? Ach kom ze kunnen nog niet eens rekenen,knoeistaatjes heten bewijs en zonder psychiatrische opleiding,weten ze het beter dan het Pieter Baan.Arrogante kwallen zijn het,die bewijs niet nodig hebben,uitermate hypocriet zijn en zich bedienen van aannames en veronderstellingen.Net als die zgn. rechter van Paul Cliteur zei,dat het aannames waren,nu daar zijn rechters,vooral vrouwen,juist heel goed in,met hun vooroordelen.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // juli 11, 2017 om 18:12 //

  niet verhuren aan moslims dus, laat ze mooi in de kou verekken. Ook geen baan want niemand wil zulke mongolen huren. Val dood in je nieuwe land of zout op naar je ouwe zandbak

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: