Nieuw

Schadevergoeding voor moslimkinderen die klassenfoto missen wegens offerfeest

Vrij voor offerfeest; De islamitische moeder die een schadevergoeding eiste van de Haagse Maria Montessorischool omdat haar kinderen door het offerfeest niet op de klassenfoto staan, krijgt 500 euro schadevergoeding toegewezen van de rechtbank Den Haag.

De moeder stapte naar de rechter omdat de school de schoolfotograaf uitgerekend had laten komen op het moment dat de islamitische kinderen vrij hadden gekregen voor het offerfeest. De advocaat van de moeder betitelde dit als discriminatie.

geert wilders 500 euro burka schoolfoto breed

Volgens de rechter heeft de school inderdaad niet goed gehandeld, onder meer door zich niet goed in te spannen om de schoolfotograaf op een andere dag te laten komen. De kinderen hebben recht op een schadevergoeding omdat hun school volgens de rechter onderscheid heeft gemaakt tussen leerlingen en dat mag niet van de Algemene wet gelijke behandeling.

De moeder van de kinderen had een schadevergoeding van 10.000 euro geëist…

leesverder>>
ad
Also published on Zeepertje.com

 • Schadevergoeding moslim leerlingen voor schoolfoto op suikerfeest.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

13 Comments on Schadevergoeding voor moslimkinderen die klassenfoto missen wegens offerfeest

 1. Vuile gore mislim teef met haar nageboorte, ging dat stuk mislim stront uberhaupt wel naar school?
  Analfabeten zijn en blijven ze, dit vuil tuig, school of niet en eisen straks alles, met hulp van de vuile advocatuur en de stinkende rechters….

  Liked by 1 persoon

 2. Advocaat en Mama hadden 10.000 gêeist ! Omdat de kinderen er zwaar door getroffen zijn en er zwaar onder “lijden ! Bron radio 10 ! “Dit gaat ïets groots worden ! “Rechters”gaan steeds vaker “toegeven ! En Moslims gaan dat “Misbruiken ! “Pownews werd ook veroordeeld ,omdat zij Moslims met vieze praatjes in “beeld brachten ! “Want zij dachten dat de vrouwlijke “journaliste een studente zou zijn ! “Feit is dat ze Nêtt binnen zijn en hun “smerigheid ,kwijt willen tegen de eerste vrouw die zij zien !!

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 10, 2017 om 17:49 //

  Dus je spijbelt een dag en als straf krijg je € 500,= als ik goed begrijp, nee dat gaat helemaal goed komen met dit land!

  Liked by 1 persoon

 4. Natuurlijk ,moslims wil is wet.

  Dach het niet.

  Maar D66 rechter zal wel weer schadevergoeding toekennen.

  Klasse justitie!

  Moet een Moeder in de Bible belt proberen, die krijgt toch echt geen schadevergoeding.

  Maar ook in deze, krijgen moslims weer de voorkeur van justitie.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik had dit al voorspeld. Zodra er een allochtoon in het spel is zal de rechter altijd partij voor die allochtoon kiezen. Wanneer het zelfde was gebeurd bij een autochtoon had de rechter en het OM dit naar de prullenbak verwezen. Hard lachend. Het wordt echt met de dag gekker, en het dan vreemd vinden dat we die rechters en allochtonen steeds meer gaan haten. Ze veroorzaken het zelf. Stel je eens voor dat je voor racist wordt uit gemaakt als rechter of er gezegd wordt dat je discrimineert. Nu dat doen ze al maar dan tegen hun eigen bevolking.

  Liked by 1 persoon

 6. JackvanderVeen // juli 10, 2017 om 17:55 //

  Men kan niet afgeven op moslims in deze kwestie.
  Moslims en andere niet-blanken worden door de Roverheid vanuitalle hoeken aangespoord om geld te maken van zogenaamde conflictsituaties. Poot stijf houden, zielig doe, dan denkt het justitieel apparaat met u mee!
  In plaats dat de rechter een vermaning geeft wegens luxe afwezigheid van de kinderen. Suikerfeest is absoluut geen erkende feestdag in Nederland (of wat er nog van over is), in plaats van geld toe te geven.
  Dat autochtoon mens heeft haar kinderen ongeoorloofd laten verzuimen, DAT LOONT DUS bij zwarten.

  Liked by 1 persoon

 7. En dan zijn ze verbaasd dat ze gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt. Een werkgever denkt wel twee keer na voordat die een moslim in dienst neemt. Die wil zich niet blauw betalen aan moslimchantage.

  Liked by 1 persoon

 8. Boete is terecht, maar om de verkeerde reden.

  Een school die moslims vrij geeft voor het offerfeest, wat is dat voor ultieme dhimmieschool ?
  Dat is inderdaad onderscheid maken zoals de advocaat stelt, discriminatie dus. De school had de kinderen geen vrij mogen geven. Hopelijk leert de school van de boete en krijgen moslimkinderen in het vervolg geen vrij meer voor barbaarse feestdagen.

  Like

 9. Alphons Mantel // juli 10, 2017 om 19:20 //

  de rechter had de ouders moeten beboeten omdat ze hun kind van school weghielden; het past in een patroon van de El Moumni uitspraak

  Liked by 1 persoon

 10. Volgens het journaal, is de school verplicht om dat verlof te geven als de ouders daar om vragen.

  Like

 11. skeeter // juli 10, 2017 om 21:34 //

  Aad, kijkt daar nog iemand naar?

  Liked by 1 persoon

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s