Nieuw

Omvolking 2.0

Hoelang gaan overheden hier nog mee door. Hoever gaan ze met deze waanzin, is er überhaupt een grens? De autochtone bevolking wordt in bizar slechte noodwoningen gezet want op de plek waar ze zaten moeten nieuwe onderkomens gebouwd voor de vluchtelingen. De verschillen in wooncomfort zijn schrikbarend…

  • Deutsche müssen Raus und Flüchtlinge kommen rein.

“Vluchtelingen” eerst!

Doe mee met 7.558 andere volgers

About Zeepertje (1053 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Omvolking 2.0

  1. Greengo // juli 10, 2017 om 13:29 //

    Laat de auto wat vaker staan; stop met forensen. Een stap ..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: