Nieuw

Extreme dierenmishandeling in moslimgetto: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Zweden: Tunesische moslimwilden onthoofden en villen een kat, en posten de foto’s op Facebook.

Halal slachten is een wreed voorbeeld van de islamitische visie op dierenrechten. De behandeling van dieren in moslim-gedomineerde gebieden is een ander.

“Ik heb katten gezien die als voetbal gebruikt waren. Ik heb katten gezien waarvan de poten afgescheurd waren en hun ogen uitgestoken. We zien katten waar de kop van is afgesneden, en katten die levend gevild zijn, of hun poten en rug hebben gebroken.”

Zo beschrijft een vrouw die bij de Deense dierenbescherming werkt een aantal van de verschrikkelijke behandelingen van dieren in het moslim-gedomineerde gebied van Vollsmose, een buitenwijk van Odense, de derde grootste stad in Denemarken.

“Het ergste wat ik ooit heb gezien was een nest kittens die met hun ingewanden eruit hangend op de grond rond kropen omdat iemand hun buikjes had opengesneden”, zegt ze.

Therese. S. Wilbert, directrice van de Deense Kat Bescherming bevestigt dat het gebied onveilig is, vooral voor katten:

“In Vollsmose is de mate van mishandeling van katten erger dan elders in Denemarken. Het zijn meestal kinderen die de dieren mishandelen”, zegt ze. Wilbert zegt dat Kat Bescherming in 2016 alleen al 20-25 meldingen heeft ontvangen over dierenmishandeling in Vollsmose, maar veel gevallen worden niet gerapporteerd, dus het aantal dieren wreedheden is waarschijnlijk veel groter.

Het is moeilijk voor de autoriteiten om de dieren te helpen, aangezien het gebied zeer onveilig is. Toen een vrijwilligster van de Deense dierenbeschermingsbureau het gebied betrad om een ​​mishandelde kat te redden, werd ze aangevallen door plaatselijke bewoners met een immigratieachtergrond.

“Een groep jongemannen heeft een vrouwelijke medewerkster van de dierenbescherming aangevallen toen ze Vollsmose binnenkwam om een kat te helpen die mishandeld was, de groep mannen stopten de dierenambulance, stalen de autosleutels, trokken aan het haar van de vrouw en spuugde in haar gezicht. De achterlichten van de auto zijn kapot getrapt en de autodeuren beschadigd. De vrouw moest de kat achterlaten en voor haar eigen veiligheid vluchten.”

Sinds deze aanval stuurt de Deense Dierenbescherming geen personeel meer naar het gebied om mishandelde dieren te helpen.

De aanval op de dierenambulance in Vollsmose werd gefilmd, waarbij de lokale bevolking de vrouw aanviel, aan haar onbedekte haar trok, en haar dwong het gebied te verlaten:

 

Bron:

https://www.tv2fyn.dk/artikel/dyremishandling-i-vollsmose-boern-river-hoved-og-ben-af-katte

yheder.tv2.dk/samfund/2017-04-05-ville-redde-kat-og-blev-chikaneret-vi-er-dybt-forundrede

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4984 Articles)
Altijd in oppositie.

31 Comments on Extreme dierenmishandeling in moslimgetto: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

 1. skeeter // juli 10, 2017 om 02:31 //

  Geef ze dezelfde behandeling als wat ze de dieren aandoen.
  Zie het al helemaal voor me zon mislim met ingewanden slepend over straat.
  Gun ze het van harte.

  Like

 2. Inderdaad hoe walgelijk kunnen die lafbekken zijn, zelfde behandeling graag,zou me een waar genoegen zijn.En dat zou een Allah goed vinden,moet zelf wel een vreselijk monster zijn.

  Like

 3. ““Ik heb katten gezien die als voetbal gebruikt waren. Ik heb katten gezien waarvan de poten afgescheurd waren en hun ogen uitgestoken. We zien katten waar de kop van is afgesneden, en katten die levend gevild zijn, of hun poten en rug hebben gebroken.””

  Is om te oefenen, zodat het ze geen zier meer interesseert, als ze het bij mensen doen:

  “Every Afghani man is a fighter: War is a way of life,” Tome Carew said in an interview. He is a veteran of Britain’s legendary commando Strategic Air Services, who trained the mujahideen in their fight against the Soviets.

  “You see a lot of sickening sights in the SAS, an awful lot. I can stomach most things, but this was truly nauseating. A body was lying on the ground. You could tell it was a body from the congealed blood that stained the stony ground in circles around it, but it was barely recognizable as a human being.

  “The torso had been mutilated. The limbs stomped a mash of ruby red flesh and splintered bone. The head had been kicked off and used as a football. No features could be made out; no eyes or nose were left on this gruesome, bloody skull – just a few remaining wisps of blond hair that gave the clue as to who this once was: a Russian crewman on a Hind E helicopter.

  “The mujahideen had shot down his aircraft just half an hour earlier. God knows how badly he had been hurt when it had crashed into the trees just outside the Afghan village, but he had clearly tried to crawl to shelter. The villagers had got to him first and showed no mercy.

  “They had attacked him with their boots, with knives, with crude farm tools. Now they circled, panting, swathed in sweat, jostling to crow over the victim, their hands and clothes stained with his blood.

  “I felt bile rise in my throat. Somewhere, at the edge of my memory, I recalled some lines from Kipling’s ‘Young British Soldier’:

  ‘When you’re lying out wounded on Afghanistan’s plains,

  ‘and the women come out to cut up what remains,

  ‘you roll to your rifle and blow out your brains.’

  Lees verder >>

  Like

 4. Daniel // juli 10, 2017 om 07:02 //

  Dit satanisch adderengebroed moet volledig worden uitgeroeid. Zonder enig mededogen. Oude mannen, weduwen, vrouwen en kinderen. Zoals het volk Israël de omliggende natiën door de scherpte van het zwaard moest uitroeien omdat ze de vreselijkste dingen deden, zo ook deze Filistijnen. ‘Laat uw oog geen mededogen voelen’.

  Like

 5. sudare // juli 10, 2017 om 09:39 //

  Waarschuwing voor mislims : kom aan onze kat en je kan de 72 maagden gezelschap gaan houden!!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 10, 2017 om 09:43 //

  Aan de ene kant snijd het bij mij, zoals ook bij anderen, dwars door mijn ziel ook zonder de walgelijke foto’s, de andere kant is misschien wel dat we niet verbaasd zouden moeten zijn, als je barbaren binnenlaat moet je niet gek opkijken als ze zich als barbaren gedragen. Het maakt een mens wel hopeloos, dit zit zo diep, dat duurt generaties voordat dat ‘weg slijt’. En dit soort onmensen is hier om te blijven parasiteren en gaan niet weg, niet vrijwillig althans. Het is een misvatting om Arabieren een ‘cultuur’ toe te dichten, zelfs neanderthalers waren geciviliseerd vergeleken met dit addergebroed.

  Like

 7. De moslims zijn aan het oefenen.
  Wij are next.

  Like

 8. Deze post is al mega oud van 15 februari 2013.. alleen het een en ander in de tekst veranderd maar de personen zijn nog exact hetzelfde van de foto’s… https://shariaunveiled.wordpress.com/2013/02/15/four-muslims-behead-cat-in-sweden/

  Edit rommel: Als je de bron checkt zie je dat het een Deens nieuwsartikel van april 2017 betreft, de headfoto is inderdaad van 2013, maar die dient alleen maar ter illustratie.

  Like

 9. HetZalWelWeer // juli 10, 2017 om 12:37 //

  Nou, dan wisten deze moslim mannen nog niet dat katten dit doorvertellen aan boven.
  Die 72 maagden kunnen ze gaan vergeten.

  Like

 10. Willem // juli 10, 2017 om 13:33 //

  Wanneer ontstaat er een groep die dit absoluut niet tolereert, die gericht deze gasten opspoort en een goed voorbeeld geeft, d.w.z. een gelijke behandeling. Wat mij betreft gefilmd en verspreidt onder hun geloofsgenoten. Ik wordt hier ziek van, wat een waardeloos tuig.

  Like

 11. Normaal zie bij dierenmishandeling de meest uiteenlopende acties van links komen. Ik denk even aan de acties in de BIO-industrie en bij nertsfokkerijen waar links-radicalen geen mededogen kennen met de boeren. Dus ik ga ervan uit op dat links (radicalen) zullen oproepen tot massademonstraties en geweld niet zullen schuwen zoals we afgelopen weekeinde in Hamburg hebben gezien maar dan in Odense in de betreffende moslimwijken. Toch..?

  Like

 12. Vind ik ook, gewoon uitroeien. De vierde kruistocht.

  Like

 13. Ook dit zal volgens unesco zeer vredig zijn.

  Like

 14. wat een tyfusvolk zeg

  Like

 15. Erik Lutelaar // juli 10, 2017 om 22:59 //

  Vuile vuile teringhufters. Hoe wreed kun je zijn. En maar klagen, en maar hun grenzen verleggen . Met goedkeuring van onze linkse westerlingen en smerige politiek.
  Want ach ja, die mensen hebben een andere cultuur. En ach ja een trauma misschien.
  En maar roepen : we worden gediscrimineerd.
  Waarom zouden wij hen een baan geven ? maar zo’n smerige smerige debiel naast je zitten, die zulke onschuldige wezens sloopt. Voor de foto en het genot.
  Nee maar wij moeten tolerant zijn.
  Moet ik mijn kinderen dit leren, ivm met het o zo mooie woord : integratie.
  Pleur op met die smerige galbakken.
  Laat ze naar Marokko gaan. Is ook een veilig islamitisch land, of Saudi Arabië Dubai.
  Maar net zo’n groot verwijt naar die pleuris regering van Europa en NL. Huizen , wijken districten beschikbaar maken voor de vluchtelingen. Maar Nederlanders , kunnen nauwelijks nog een huis krijgen.
  Maar ook de werkgevers en / of aasgieren van de financiële markten / aandeelhouders , die de mensen die hier komen , uitbuiten en mishandelen.
  Alles voor eigen gewin en status.
  Maar die hufters, die smerige hufters die zonder reden, op deze manier met dieren en / of mensen omgaan, die mogen wat mij betreft de meest geestelijke en lichamelijke pijn toegediend worden. En niet een moment maar tot aan de dood. Of dat nu een uur of jaren is, dat interesseert mij dan geen ene reet.

  Wat een lafbekken !!!

  Like

 16. Semper paratus // juli 11, 2017 om 00:23 //

  Willem als het aan mij ligt onstaat er heel snel een groep!

  Like

 17. Waar zijn deze debielen geboren? Zijn dit de Marokkanen die hier in Europa gevestigd zijn? Zijn het wel mensen die aan moeders borsten hebben gesappeld om melk te drinken? Hoe zijn deze gasten opgevoed? Het zijn telkens weer die rot Marokkanen!!! Ik ben geen Wildersfan maar ga er wel steeds meer achter hem staan dat wij Nederland idd kwijtraken door het softe beleid in ons kutlandje!!! Deze mensen moeten op het hellevuur levend verbrand worden!!! Zodat de 72 maagden hun niet kunnen gebruiken voor het nageslacht! Inclusief de moslim en koranboeken!!! Wat een maffe wereld krijgen we toch waar is ons Nederland waar is ons recht van spreken om hun te verbannen!!! Er moet een zonder pardon harde beleid komen om hen uit ons land te zetten inclusief familieleden die gefaald hebben!!!

  Like

 18. Waarom meteen een hele aanval over ALLE moslims?
  Ik ben ook een moslim.. in ons geloof is dit absoluut niet toegestaan! Ik geloof niet dat het te maken heeft met het geloof. Het gaat om de mensheid. Als je geen gevoel hebt voor dieren of mensen dan doe je zulke achterlijke dingen netals hun! En ja ik vind dat zulke mensen ook gestraft moeten worden! Want een dier heeft ook een hart en gevoelens. Ik heb zelf 3 katten in mijn huis waar ik zielsveel van houd. Hebben jullie gezien hoe ze die varkens mishandelen? Toen ik die filmpje zag barste ik van het huilen! Dus mensen het gaat niet alleen om het geloof. Het gaaat om de mensheid. Als je een slechte mens bent dan doe je ook echt slechte dingen! Dit is mijn mening.
  https://www.animalrights.nl/animal-rights-filmt-mishandeling-van-varkens-slachthuis-tielt

  Like

 19. Ps. Dit is een foto van een paar jaar terug wat ook op facebook kwam. Dit zijn mensen zonder hersenen die dit doen. Ze mogen allemaal gestraft worden die dierenbeulen!

  Like

 20. @Zhra
  “Ik ben ook een moslim.. in ons geloof is dit absoluut niet toegestaan!”

  Bukhari, Deel 4, boek 54, nummer 525:

  Verteld door Aisha:
  De Profeet (vzmh) noemde de salamander een kwaadzaaier. Ik heb niet gehoord dat hij opdracht heeft gegeven dat ze moeten worden gedood. Sad bin Waqqas beweert dat de Profeet (vzmh) bevel gaf dat salamanders gedood moeten worden.

  Bukhari, Deel 4, boek 54, nummer 526:

  Verteld door Um Sharik:
  De Profeet (vzmh) gaf haar opdracht om salamanders te doden.

  Muslim, boek 010, nummer 3811:

  Abdullah (b. Umar) (moge Allah behagen in hem scheppen) heeft overgeleverd: Allah’s Boodschapper (vzmh) gaf opdracht tot het doden van honden en we stuurden mannen naar Medina en we hebben geen enkele hond gespaard die we niet hebben gedood, zelfs zodanig dat we de hond hebben gedood die een drachtige kamelin van de woestijnmensen bewaakte.

  Muslim, boek 010, nummer 3812:

  Ibn Umar (moge Allah behagen in hem scheppen) meldde dat Allah’s Boodschapper (vzmh) de opdracht gaf om alle honden te doden uitgezonderd jachthonden, herdershonden en honden die schapen of andere tamme dieren bewaakten.
  Aan Ibn Umar (moge Allah behagen in hem scheppen) werd gezegd dat Abu Huraira (moge Allah behagen in hem scheppen) vroeg om een uitzondering voor honden die een akker bewaakten omdat Abu Huraira (moge Allah behagen in hem scheppen), zo zei hij, land bezat.

  Muslim, boek 026, nummer 5566:

  Abu Huraira heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah (vzmh) heeft gezegd (dat hij die een gekko doodt) met één slag, zeventig beloningen (vermoedelijk hasanat, zegeningen) krijgt.

  Like

 21. @Zhra

  Geheime opnamen van de dierenmishandeling in het halalslachthuis in Bowood Lamb abattoir in Thirsk:

  Like

 22. Yvette Janisse // juli 12, 2017 om 14:19 //

  we zien hoe zij zijn als ‘mens’….willen we daarmee wonen? kunnen ze niet beter op een eilandje deze gestoorde psychopatische volkeren, en elkaar martelen !!!!! en afmaken zij zijn gevoelloze monsters !!!!, DOODENG en wij en onze trouwe huisdieren en andere dieren zijn
  het slachtoffer !!!! Opsluiten dit tuig allemaal en nooit meer vrijlaten !!!!

  Like

 23. NU doen wij nog niks …..nog geen actie, ….wij lezen dit alleen nog, over het algemeen,
  ondertussen staan onze antennes uit …..en wij wachten, observeren, analyseren, informeren,
  overdenken, lezen, incalculeren ….
  …..en dan SLAAT DE BLIKSEM IN HET NEDERLANDSE VOLK op een dag, niet ver van vandaag ,,,,,,ergens, tussen de soep en de aardappels zal het gebeuren, dat het volk opstaat en dat de opgekropte woede tot een uitbarsting komt. Kom aan mijn hond, en de oorlog begint MORGEN !

  Liked by 1 persoon

 24. Zhra // juli 11, 2017 om 21:15
  Waarom meteen een hele aanval over ALLE moslims?
  Ik ben ook een moslim.. in ons geloof is dit absoluut niet toegestaan!
  ————

  Whoeha.

  Wij kennen jouw koran, jouw hadith’s, jouw sharia heel wat beter dan jij. Wij zijn geen onnozele dhimmies. Deze kafirs vechten terug !

  Bespaar me je leugens.

  Like

 25. @Zhra // juli 11, 2017 om 21:15 /

  Beste Zhra,

  Misschien, de kans is groot, ken je zelf je eigen ‘godsdienst’ niet goed genoeg, en daarom klets je maar wat. Verdiep je er eens in. Als je dan tot de conclusie komt, net als elk mens met een fatsoenlijk geweten (wat je lijkt te hebben want je hebt liefde voor dieren, en ik denk dat een goede maatstaf is), dat de islam puur evil is, dan hoop ik dat je die leugenachtige doodscult verlaat.

  Het is niet makkelijk voor ex-moslims, want op het verlaten van jouw dwingende sekte staat de doodstraf, en dat heeft niks te maken met ‘vrijheid van godsdienst’. Mocht je er toe besluiten kun je altijd hier iets naar de redactie sturen, zie contact button rechtsboven, en dan zijn wij gaarne bereid je verder te helpen.

  Like

 26. zit ik weer in de spambak?

  Like

 27. I’ll check

  Like

 28. Een stuk of drie, ze zijn er uit als het goed is.

  Like

 29. Allemaal in hetzelfde topic (waar ik al dacht dat je zou reageren, hehe), zelfs je eerste spam-‘alarm’ opmerking.

  Het lijkt er op dat het helpt iets in een ander topic te commenten als je als spammer geclassificeerd wordt blijkbaar.

  Dat is de eerste keer dat er lijn lijkt te zitten in het spamfilter, dat heb ik tot nu toe nooit kunnen ontdekken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: