Nieuw

‘Asielmigranten in bijstand bedreigen verzorgingsstaat’

Met zijn berekeningen wil hij laten zien dat massale immigratie en de Nederlandse verzorgingsstaat niet samengaan. “Nederland kan maar beperkt verantwoordelijkheid nemen voor mensen die op de vlucht zijn.’’ Jan van de Beek doet al jarenlang onderzoek naar de kosten van immigratie.

Hij studeerde wiskunde en antropologie en promoveerde op de economische effecten van migratie. In de asielmigranten die hier al zijn moeten we volgens Van de Beek investeren in onderwijs zodat ze snel aan het werk kunnen.

Zijn analyse dat massa-immigratie een bedreiging vormt voor de verzorgingsstaat roept felle reacties op. Hij zou extreem rechts in de kaart spelen, het zou onethisch zijn om op puur economische redenen naar migratie te kijken en hij zou vluchtelingen een trap nageven. “Het is een pijnlijk onderwerp’’, zegt hij. “In onze uitgebreide verzorgingsstaat kun je niet ruimhartig migranten opnemen. De kosten hangen voor een belangrijk deel af van een ding: krijgt een migrant werk en levert hij een economische bijdrage aan de samenleving?’’…

leesverder>>
eenvandaag
Also published on Zeepertje.com

 • Jan van de Beek: ‘Nieuwe onderklasse van asielmigranten bedreigt verzorgingsstaat’

 • De pijnlijke cijfers achter asielmigratie; Ruben Munsterman met Jan van de Beek


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1539 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on ‘Asielmigranten in bijstand bedreigen verzorgingsstaat’

 1. De Jong // juli 10, 2017 om 15:55 //

  Asiel piraten

  Liked by 1 persoon

 2. Asielparasieten

  Liked by 1 persoon

 3. Onderdak en verzorging is meer dan genoeg, wanneer het land weer veilig is kan men terug.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 10, 2017 om 17:46 //

  Wat grappig, dit verhaal sluit naadloos aan bij het artikeltje dat ik zojuist geplaatst heb !
  Overbodig te vertellen dat ik het er roerend mee eens ben.

  Liked by 1 persoon

 5. Gerrit Tienkamp // juli 13, 2017 om 06:41 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s