Nieuw

‘Ankara stuurt moordcommando’s aan vanuit Den Haag’

Het heeft er alle schijn van dat de Turkse inlichtingendienst MIT een commandocentrum heeft in Den Haag. Vanuit Nederland zou de geheime dienst zich bezighouden met onder meer het opstellen van dodenlijsten.

In een uitgelekt gesprek tussen twee Turkse spionnen in Duitsland wordt Den Haag aangeduid als een commandocentrum voor de Turkse inlichtingendienst, schrijft De Telegraaf maandag.

Elsevier >>

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Ankara stuurt moordcommando’s aan vanuit Den Haag’

 1. turkse fascisten zijn de baas in Den Haag.

  Like

 2. Duchesne // juli 11, 2017 om 18:16 //

  Voor de Turken is het erg eenvoudig moorden te laten plegen, ze kunnen gevangen turken in trukse cel die van organisaties zijn voordelen of zelfs vrijheid beloven mits hun maatjes een klusje doen….en niets dat de turkse regering/geheime dioenst kan linken aan de moord….en als de geloofskaart ook nog word gespeeld….en bescherming hiertegen is vrijwel onmogelijk voor westerse veiligheidsdiensten, zelfs onder hun eigen personeel zitten Turken met een tweede paspoort die als eerste prioriteit Turkije hebben…net als overal in de overheden, met toegang tot hopen informatie….als ze je moeten hebben dan hebben ze je…

  Veiligheid is zover als je arm kan komen met een lang mes erin, en zelfs dan….en dat stukje geweldsmonopolie van de overheid, dat is een farce en werkt alleen tegen autochtonen om ze te onderdrukken en tot slachtoffer te maken en te houden.

  Like

 3. Lodewijck1 // februari 26, 2018 om 13:11 //

  Die Rutte heeft in 10 jaar meer afgebroken dan opgebouwd met dat Pannekoeken kabinet,zelfs als hij niet 1 stem krijgt bij verkiezingen word hij toch winnaar omdat er enorm geknoeid word met stemmen en uitslagen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: