Nieuw

Open grenzen pleiter George Clooney verhuist zijn familie wegens veiligheidsredenen terug naar Trump’s Amerika

Het Hollywood-echtpaar George en Amal Clooney, beiden luidruchtige pleitbezorgers voor vluchtelingen en open grenzen, hebben uit angst voor hun veiligheid hun landgoed in het Verenigd Koninkrijk verlaten.

De Oscarwinnaar en zijn vrouw, een internationale mensenrechtenadvocaat, hebben besloten dat het in de Verenigde Staten veiliger is, in het licht van de toegenomen terroristische activiteiten in Europa.

Kort nadat Amal zwanger werd heeft Clooney voormalige Secret Service agenten in dienst genomen om “alle mogelijkheden te evalueren en aanbevelingen te geven voor verbetering”. Deze agenten zijn tot de conclusie gekomen dat zijn Studio City-huis in Californië de veiligste plek is, en slechts op een paar “minuten” afstand is van een LA politiebureau.

“Hij is overtuigd dat Amal en de tweeling niet veilig zijn op het Engelse landgoed”, vemeldt een bron. “Hij is vast besloten om met zijn familie naar LA te verhuizen, daar voelt hij zich veel veiliger”.

Zoals Fub al vermeld heeft had Clooney al eerder problemen met zijn 30-kamer landhuis in Italië aan het Comomeer. Waar sinds kort een vluchtelingenkamp gestationeerd is, en immigranten uit Afrika en omringende landen letterlijk voor zijn deur kampeerden.

Clooney heeft daarop meer hekken en muren om zijn landgoed laten bouwen om zijn bewoning migranten-vrij te houden. Zijn villa met dertig kamers is blijkbaar niet genoeg om het vluchtelingenprobleem op te lossen, dus was het beter om de immigranten in een tent buiten te laten slapen, uiteraard ver weg van zijn gazon.

Clooney is altijd een uitgesproken criticus van Trump geweest, en in een interview uit maart 2016 noemde hij Trump een “xenofobe fascist” en een “opportunist”. Hij beschreef het voorgestelde immigratiebeleid van Trump als “idioot” en “intolerant”.

Maar als het erop aankomt weet zelfs deze hollywoodactivist voor open grenzen dat de Verenigde Staten de veiligste plek is om te wonen.

De “xenofobe fascist” dit in het Witte Huis verblijft doet zijn best om ervoor te zorgen dat Clooney de Amerikaanse droom kan leven zonder angst te worden opgeblazen door een zelfmoordterrorist.

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4932 Articles)
Altijd in oppositie.

14 Comments on Open grenzen pleiter George Clooney verhuist zijn familie wegens veiligheidsredenen terug naar Trump’s Amerika

 1. Hij verhuist naar het enige land dat een ‘moslimban’ heeft.

  Ha ha ha, zijne schijnheiligheid. En zo als ik al eens schreef (onder dat linkje ‘Fub’, in de tekst van rommel) heeft die een Armeense vrouw. Als iemand zou moeten weten waartoe mohammedanen in staat zijn ….

  Like

 2. JackvanderVeen // juli 9, 2017 om 07:26 //

  Dit noemt men “kleur bekennen maar nog steeds blijven ontkennen”. Wat moet men met dit type wereldverbeteraars, die tegen beter weten in voor een onbegrensde wereld blijft strijden.
  Beetje getikt of heel erg veel getikt?

  Like

 3. @Fubar, Christen Libanees dacht ik, maar die weten ook donders goed wat de islam inhoudt.
  Mocht men nog op vakantie gaan of willen: Tsjechië is een fantastisch mooi land en U kunt wat leuke souvenirs mee nemen, die U de komende jaren goed kan gebruiken,
  http://politiek.tpo.nl/2017/07/06/censuur-niet-het-sluiten-van-grenzen-is-kennelijk-deugende-oplossing-voor-het-migratiedrama/
  CZ en Scorpion zijn uiterste betrouwbare peacemakers.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 9, 2017 om 09:45 //

  Vraag me altijd af waarom de mening van bekende sterren zo zwaar aangezet worden, hun mening is net zo waardevol of waardeloos als van de eerste de beste voorbijganger. Waarom worden B en C sterretjes naar hun mening gevraagd? Doet die ertoe? Wat kan mij het schelen wat een soap sterretje van de politieke situatie vind? Of zoals in dit geval, een internationaal gevierd acteur. Het zijn verhalen die thuis horen in de Story of de Privé of hoe die bladen allemaal ook mogen weten. Het soort bladen dat als ze ouder dan een jaar zijn op de tafel in de wachtkamer van de dokter of de tandarts ligt en waar je gedachteloos in bladert terwijl je wacht tot je aan de beurt bent. “Sterren uit de destijds grappige serie “Oh oh Cherso” zijn te dom om te poepen, waarom zou hun mening ertoe doen? En hetzelfde geld voor Clooney, hij is een acteur die meer dan rijkelijk is beloond voor zijn acteerprestaties maar zijn vakgebied heeft geen enkele link met politiek.

  Like

 5. Lacroix // juli 9, 2017 om 13:32 //

  Drink nog een expressoottje oproerkraaier😤😤

  Like

 6. linda texel // juli 9, 2017 om 14:34 //

  Amal komt uit de lebanon en zo ver ik weet van gemengde afkomst , Arabisch muslim en westers bloed.

  Like

 7. danny // juli 9, 2017 om 14:46 //

  Wordt te heet onder de voeten Clooney?

  Laf hoor.

  Hij pleit dan voor open grenzen.

  Like

 8. ieznogoedh // juli 9, 2017 om 15:31 //

  De “xenofobe fascist” dit in het Witte Huis verblijft doet zijn best om ervoor te zorgen dat Clooney de Amerikaanse droom kan leven zonder angst te worden opgeblazen door een zelfmoordterrorist.
  Kunnen die fürchterlingen eens een goede daad doen, en dan doen ze dat niet en laten ze die hypocriet afreizen naar het land van de zo door hem verfoeide Trump.
  Vast en zeker gaat die druiloor met zijn (niet onaantrekkelijke) vrouw daar weer lopen zeiken over de Mexicaanse Muur, die overigens vooral is gebouwd door de door hem zo bejublede stiekeme mislim hussein o.

  Like

 9. Is het niet zo met alle elite die zo graag alle zielige moslims wil helpen zolang hety maar niet te dicht bij hunzelf in de buurt . Wat zou ik het mooi vinden als bij de eerst volgende verkrachting door die gestoorde moslims eens de vrouw of de dochter het slachtoffer zou zijn van die zg. asiel pamperaars.

  Like

 10. Greengo // juli 9, 2017 om 17:02 //

  Like

 11. kraftavilqa // juli 9, 2017 om 18:09 //

  George, nu neemt niemand je meer au sérieux volgende keer dat je weer eens b.vk. voor ’t oog van de wereld demonstreert hoezeer je deugt (empty virtue-signalling). Tja die eeuwige achilleshiel van het deugvolk, hun hypocrysie. Herinner U femke halsema die haar kinderen op een witte school deed want zo zei ze “mijn kinderen zijn geen experiment” Nee hè femke maar de kinderen van anderen wel hè, hypocriete heks.

  Like

 12. Wat
  “Tijl Uylenspiegel // juli 9, 2017 om 09:45 //”
  zegt !
  Dit soort omhoog gevallen ‘sterren’ doen en zeggen precies datgene -want afhankelijk qua inkomen van het grote publiek- wat hen financieel het meest profijt brengt. Exact datzelfde gedrag ziet men bij herhaling in NL bij de zg. BN-ers.
  Ook laatstgenoemde hebben te vaak niet gehinderd door enige kennis van zaken én tot aan het moment dat de realiteit hun veilig geachte “grachtengordel omgeving’ volledig “omver” werpt, nog altijd het idee dat het elkaar schaapachtig napapegaaien hen de meeste ‘goodwill’ lees; financieel profijt zal opleveren………

  Kortom; lekker laten voor wat het is, het komt vanzelf goed.
  Wanneer de hardvochtige realiteit ook daar zijn intrede doet zal men ervaren dat zij weinig rekening houdt met wensdenkers, sprookjesgelovers, groenlinksers en de rest van dit soort volk.

  Like

 13. Showsterren waaien met alle winden mee.
  Het zijn sociopaten, die verslaafd zijn aan de aandacht en het vele geld, daarom kussen ze elke mediareet, die het voor het zeggen heeft.
  Mocht Noord Korea een bom op Hollywood gooien, dan zal de wereld er alleen maar op voor uit gaan.

  Like

 14. Gerrit Tienkamp // juli 10, 2017 om 13:20 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: