Nieuw

Gevaarlijke vluchtelingen: Afghanen plegen 79 keer zoveel verkrachtingen

Nieuwe gegevens uit Zweden zijn een ernstige waarschuwing voor vrouwen die meer vluchtelingen uit moslimlanden willen opnemen.

92 procent van alle ernstige verkrachtingen (gewelddadige verkrachtingen) worden gepleegd door migranten en vluchtelingen. 100 procent van alle aanval-verkrachtingen (waar het slachtoffer en de aanvaller geen eerdere contact hadden) worden door dezelfde groep begaan. Met andere woorden, duizenden Zweedse vrouwen zouden niet zijn verkracht, en daardoor voor het leven getraumatiseerd, als er geen immigratie uit islamitische landen was.

De top-10 lijst van de nationaliteit van de verkrachters toont slechts één niet-islamitisch land (Chili). De meeste verkrachters hebben een Iraakse achtergrond, gevolgd door vluchtelingen en migranten uit Afghanistan, Somalië, Eritrea, Syrië, Gambia, Iran, Palestina, Chili en Kosovo.

Met inachtneming van het aantal mensen met verschillende nationaliteiten in Zweden plegen Afghanen 79 keer zoveel seksuele misdaden dan autochtone Zweden.

Verleden jaar verbrak Peter Springare, een Zweedse politieofficier, de politiek correcte stilte over de verkrachtingsepidemie in het liberaal-feministische bestuurde land.

“Dit is waar ik aan gewerkt heb de afgelopen week: Verkrachting, verkrachting, ernstige verkrachting, verkrachting, afpersing, afpersing, geweld, illegale dreigingen, geweld tegen de politie, bedreigingen tegen de politie, drugshandel, zware drugshandel, poging tot moord, verkrachting, afpersing en geweld.”

Springare publiceerde daarbij ook de nationaliteit van de criminelen: “Irak, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, Syrië, Somalië, onbekend land, onbekend land, Zweden. Van de helft van de verdachten weten we niet het land van herkomst omdat ze geen geldige papieren hebben. Dit betekent meestal dat ze over hun nationaliteit en identiteit liegen”.

Andere West-Europese landen ondervinden dezelfde ‘uitdagingen’ in hun streven de veiligheid voor vrouwen te garanderen. Sinds Denemarken aan de druk van de VN heeft toegegeven en duizenden asielzoekers uit de islamitische landen begon op te nemen zijn de verkrachtingen in slechts één jaar met 163 procent toegenomen.

Op nieuwjaarsavond 2015 werden duizenden seksuele misdaden gepleegd in Keulen, Duitsland en andere grote Europese steden door moslim-migranten en asielzoekers.

100 procent van de aanval-verkrachtingen in Oslo worden gepleegd door buitenlandse mannen, meestal asielzoekers. Volgens de Noorse politie gebeuren veel van deze verkrachtingen omdat de mannen opgevoed zijn in een cultuur die dit gedrag bevordert:

Police interview All outdoor rapes in Oslo are committed by immigrants muslims subtitled

Bron:

https://www.10news.one/dangerous-refugees-afghans-79-times-more-likely-to-rape/

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Gevaarlijke vluchtelingen: Afghanen plegen 79 keer zoveel verkrachtingen

 1. Bij binnenkomst verplicht castreren en anders gelijk opzouten dat moslimtuig uit die apelanden

  Like

 2. Greengo // juli 9, 2017 om 20:45 //

  Draagt die agente nou een mantelpakje? Dat zal gemakkelijk meebewegen tijdens een arrestatie. PFFFFF.

  Like

 3. Indien mogelijk elimineren deze primitieven met kleine hersen inhoud, dat zou mooi zijn….

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 9, 2017 om 22:11 //

  De vraag is en blijft; wanneer openen de Zweden hun ogen, wanneer prikken ze door de vervalste berichtgeving heen en erkennen ze dat het ‘beleid’ van de afgelopen decennia desastreus is geweest.

  Like

 5. De vikingbijl in die gemutileerde snikkeltjes!!!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: