Nieuw

Experts: Nederland moet IS’ers helpen bij terugkeer

Terugkeerders; Nu de eindstrijd tegen terreurorganisatie IS nadert, moet Nederland meer doen om spijtoptanten terug te brengen, vinden experts.

Nederland doet te weinig om Syriëgangers en hun gezinnen te helpen het strijdgebied in Syrië en Irak te verlaten. Juist nu een bloedbad aan de gang is in het Syrische Raqqa, zou het kabinet actiever moeten worden, bijvoorbeeld via voorlichtingsbeleid of met administratieve ondersteuning door ambassades. Die kritiek uiten deskundigen op het gebied van terrorisme en veiligheid en advocaten die IS-strijders bijstaan. Edwin Bakker, hoogleraar contra-terrorisme aan de Universiteit Leiden, is het scherpst.

Nederland geeft nu niet thuis”, zegt hij, „terwijl ons land zich altijd zo graag laat voorstaan op een inclusieve aanpak om met jongerenwerkers en scholen radicaliserende jongeren op het rechte pad te houden. Waarom proberen we niet onze verloren zonen terug te krijgen? Zijn we niet gevoelig meer voor dit soort christelijke reflexen? Nederland, stel je op als winnaar, regel iets voor de verliezers nu het kalifaat instort, en laat ze zich hier voor hun daden tegenover de rechter verantwoorden.”

Ook nu veel Nederlandse IS-gangers in en rond Raqqa en Mosul omkomen…

readmore>>
nrc
Also published on Zeepertje.com

Zeepertje zegt; Huh?! wtf


Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

21 Comments on Experts: Nederland moet IS’ers helpen bij terugkeer

 1. Alphons Mantel // juli 9, 2017 om 17:16 //

  het paspoort afpakken van terugkeerders is zeer rationeel

  Liked by 3 people

 2. Die deskundigen en advocaten oppakken en achter de tralies zetten waar ze horen.
  Ze helpen terroristen en die hebben helemaal geen rechten.
  Terroristen voor een militair tribunaal, schuldig verklaren en voor het vuurpeloton.
  Doe je dat niet dan houden die aanslagen nooit op.

  Liked by 4 people

 3. Walgelijk!
  Een paar opgeschoten jongens die een schroeiplek naast een moskee achterlaten moeten jarenlang in een streng beveiligde gevangenis zitten en deze islamitische moordenaars worden met open armen ontvangen en moeten met hun gezinnen herenigd worden. Hoelang gaat deze waanzin nog door?

  Liked by 5 people

 4. Zie de genoemde NIEUWE tag onderaan @rommel

  Like

 5. Henk der Niederlànder // juli 9, 2017 om 19:19 //

  Zoals Ik begrepen heb begint het een beetje te wringen bij de heren en dames jihadgangers.
  Het Amerikaanse enFranse leger hebben een nogal groot contingent sluipschutters ingevlogen om dat spul naar een andere wereld te helpen en nou ze aan de verliezende hand zijn is waarschijnlijk het geloof in een maagd van 72 een beetje aan het verdwijnen.
  Jah jongens, berouw komt nou eenmaal na de zonde nooit ervoor.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // juli 9, 2017 om 19:21 //

  Niet experts: Nederland moet IS’ers afschieten bij terugkeer.

  Like

 7. Johan // juli 9, 2017 om 19:28 //

  En wie zijn de experts zeker links georiënteerde idioten die denken dat wij zitten te wachten op onze kosten een onzinnige poging van bekering met alle risico’s vandien

  Like

 8. Duchesne // juli 9, 2017 om 20:28 //

  ik vraag me af waar de regering meer rekening mee moet houden, met geradicaliseerde islamgekkies of met burgers die het meer dan spuugzat zijn om als vuilte worden behandeld. Beste kamerleden, loop tijdens het zomerreces mij niet in de weg, want en discussie zonder terughoudendheid zal het gevolg zijn, mijn spreekrecht zal ik benutten, overal en zonder rem. Ik hoop dat de rest van Nederland dat bij een ontmoeting met jullie ook doet.

  Like

 9. Yvonne // juli 9, 2017 om 21:55 //

  Ik ben geen zoon kwijt, dus ze gaan naar Syrië moeten we ze soms als helden ontvangen,ga toch weg
  Geef ze als beloning een vrijstaand huis met zwembad , ze zijn uit vrije wil weggegaan en dan neemt ons stomme land ze terug???

  Like

 10. Edwin bakker, “hoogleraar contra terrorisme” heeft het over “onze verloren zonen”???
  Wie is deze klootzak en hoe durft hij dit soort kots te verspreiden, uiteraard via de NRC “ik veeg mn reet er nog niet mee”
  Laten we hopen dat als het fout gaat, Edwin zijn kots strot snel wordt doorgesneden.

  Liked by 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel // juli 9, 2017 om 22:29 //

  Laat ze liever in het land waar ze hun misdaden hebben begaan verantwoording afleggen voor zover men daar in die landen in geïnteresseerd is, standrechtelijke executie lijkt me wel een gepaste straf.

  Like

 12. Gewoon een Drionpil door slikken, verder niks. Simpeler kan het niet.

  Like

 13. Moet ik nu i.p.v. expert idioot lezen?.
  Een kogel door die terroristenkoppen is vele malen goedkoper en betekent een definitieve en snelle genezing van de islamitische kanker.

  Liked by 2 people

 14. Feniks // juli 9, 2017 om 22:42 //

  Deze zgn. “expert” heeft een nogal vreemde opvattingen door voor de vuist weg, jongerenwerk te vergelijken met geharde IS strijders. Manipulatief noem je zoiets.
  “Spijtoptanten” ook zo’n manipulatieve verfraaing, OORLOGSMISDADIGERS zal ie bedoelen.
  Christelijke reflexen?
  Sorry, maar die heb ik niet (meer) wel andere reflexen als ik dit soort gegoochel met taal hoor.

  Liked by 2 people

 15. Duchesne // juli 9, 2017 om 23:14 //

  Het enige wat er met Spijtoptanten moet gebeuren is een nekschot en een gat in de grond. De uitspraak vandeze “hoogleraar” is gewoon plat verraad naar het eigen volk toe. Hij mag naast het gat staan en het dichtscheppen, dat is de enigejuiste manier om dit probleem op te lossen. Maar nog duidelijker, er is geen overwinning op IS te behalen tenzij je qlle moslims uit Europa knikkert. IS is gewoon Islam zonder masker.

  Hoogleraar, het is gewoon een randdebiel met een wereldbeeld uit boeken. Niks hoogleraar, charlatan is een beter woord, de randdebiel.

  Liked by 1 persoon

 16. De heer Edwin Bakker, “hoogleraar” contra-terrorisme aan de Universiteit Leiden, moet onmiddellijk ontslagen worden en opgesloten in een psychiatrische inrichting. Als we zo de oorlog van het terrorisme moeten winnen, zoals hij daarvoor pleit, dan is het dweilen met de kraan open.
  Al die ISISgangers moeten bij terugkomst meteen ter dood veroordeeld worden. De islam hier in dit land moet verboden worden. Dat is, wat er minimaal dient te gebeuren. Maar de heren politici lijken wel gek geworden met hun slappe maatregelen en hun inkeerbeleid voor voormalige ISISgangers. Ze zijn duidelijk sterk beïnvloed van dat soort psychoten als E. Bakker.

  Liked by 2 people

 17. Veel te duur zo’n psychiatrische inrichting. Geef de man een schep, de dijken moeten hoognodig opgehoogd ivm. de global warming enzo. Lekker therapeutisch ook.

  Liked by 2 people

 18. HetZalWelWeer // juli 10, 2017 om 12:40 //

  Mag je nog zeggen tegenwoordig dat dit soort advocaten dood geschoten moeten worden?

  Liked by 2 people

 19. @hetzalwelweer, van mij wel hoor

  Liked by 1 persoon

 20. Ik vind de hier genoemde terminaties te makkelijk en te menselijk. De duur, pijn en vernedering moet worden gemaximaliseerd.
  Laten we tenminste als genoegdoenertje hopen op was beelden dat ze worden onthoofd door Yezidis nadat ze zonder verdoving zijn gecastreerd. Leven in de fik steken mag ook!

  Liked by 2 people

 21. Het Amerikaanse en Franse leger hebben een nogal groot contingent sluipschutters ingevlogen om dat spul naar een andere wereld te helpen, HOPELIJK IS DIT GEEN FAKE NIEUWS !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: