Nieuw

Schofterig arrogante Ronald Plasterk probeert Martin Bosma te ontmenselijken

De bij herhaling breed geëtaleerde uiterste kalmte van minister Plasterk begint komisch te worden. Zó erg kan je namelijk alles niet onder controle hebben. En je geeft aan je opponenten het gevoel dat je je superieur aan hen voelt. Je zou het ook omgekeerd kunnen zeggen: voor je opponenten zit er iets vernederends in. Maar als je daarbovenop dan ook nog in woord, houding en toon openlijke verachting voor je opponent toont, terwijl die opponent een redelijk verhaal heeft, dan moet je niet gek staan te kijken als . . . . . . . tsja . . . . . . nou, kijk: in het normale leven krijg je dan op een gegeven ogenblik klappen op je arrogante bek of erger. Maar ik begrijp dat het Tweede Kamer-leven niet het normale leven is. 

Martien Pennings >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7440 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Schofterig arrogante Ronald Plasterk probeert Martin Bosma te ontmenselijken

 1. Dit is op malthablog's Blog herblogd.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 9, 2017 om 01:07 //

  In het dagelijks leven krijg je dan een paar klappen op je bek en in het politieke leven lijdt je politieke partij dan een verlies van 29 zetels, dit zijn gewoon de laatste stuiptrekkingen van de PvdA. Vaarwel en tot nooit meer ziens.

  Like

 3. Deze “Guust Flater ,heeft zelf niet door dat hij bij tijd en “wijlle “zeer dom overkomt [is] ! De kwestie dat Amerika ons zou afluisteren? ,”niet waar zij hij ,bij Nieuwsuur had hij “toevallig? zegt hij een brief bij zich die dat bewijzen moest ! “Later moest hij het tegendeel toegeven ! Via internet kan je je heel gemakkelijk op êlk willekeurig adres inschrijven ! “Mensen die dat is overkomen ,raakten huursubsidie etc kwijt en kwamen in grote financiêle problemen ! Teun v der Keuken belde met Plassterk daar over, en zijn antwoord was hêêl kort,11miljoen had hij “gestoken in de bestrijding van dit fenomeen ! “Dat het niet functioneerd ,ging hij niet op in ! “Teun liet zich vervolgens bij Plassterk zelf inschrijven , en belde bij Plassterk thuis aan, om hem te vertellen dat hij “medebewoner geworden was ! “Weer een “gêtergde korte reactie, en die 11 miljoen ! Dat hij voor lul staat ,begrijpt hij kennelijk niet ? Er is nog veel meer, maar vergis je niet in de altijd lachende Ronald ,hij lijkt sympathiek , maar is een ongeîntreseerde klootzak als de burger financieel “verzuipt , omdat hij zijn “taak niet naar behoren uitvoerdt !! {volgens mij heeft hij ook totaal geen idee wat zijn dienst allemaal uitvogelt ]

  Like

 4. sudare // juli 9, 2017 om 09:22 //

  Plasterk pvda-joker, is demissionair. Hoe kan het zijn dat hij over een nieuwe burgemeester’s benoeming gaat als minister van binnenlandse zaken. Dit is toch uitermate controversieel te noemen, te meer daar zijn partij tot partijtje is gedecimeerd. Dhr Bosma verwoord volgens mij de controverse zeer juist en de blonde pvda mevrouw bevestigt het alom bekende gezegde wat over blonde vrouwen de ronde doet(lekker seksistisch he)

  Like

 5. Greengo // juli 9, 2017 om 17:56 //

  Inhoudsloze verdediging. Dat zijn onze ‘bestuurders’. Met zogenaamde Politieke Correctheid brengt men Nederland en surroundings in de afgrond. Het gaat niet zozeer om ‘de man’, maar destemeer om de inhoud en naar de inhoud taalt men blijkbaar niet. Onze regering is ten dode opgeschreven. Minstens door ondergetekende.

  Like

 6. Greengo // juli 9, 2017 om 17:59 //

  Wie is eigenlijk die blonde snol die vindt dat het landelijk bestuur overeenkomstig dient te zijn of een afspiegeling van de samenleving? Komt die blonde snol weleens in de samenleving? En is dat werkelijk wat ze wil? Of staat ze alleen maar een beetje de snol uit te hangen? Sletten doen het voor niets, hoeren krijgen ervoor betaalt. Dit is een HOER. Die zich vast op de goede plek weet tussen al die andere HOEREN.

  Like

 7. Greengo // juli 9, 2017 om 18:01 //

  Give me a gun and I’ll shoot some down. Met dit infantiele gezemel gaan we de oorlog namelijk niet winnen.

  Like

 8. Greengo // juli 9, 2017 om 18:03 //

  Hebben ze eigenlijk WELEENS een ECHT INHOUDELIJKE discussie daaro in de regering? Of houdt het op bij wat geblaat .. en gaan we dan over tot de orde van de fucking dag?

  Like

 9. Plasterk is de slechtste minister van binnenlandse zaken na de Hoekse en Kabeljauws twisten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: