Nieuw

Er zijn duizenden agenten in Hamburg, “maar waar was de politie gisteravond?”

Door: Daniël van Dam

Woede in Hamburg groeit

HAMBURG – In de Hamburgse wijk Schanzenviertel waar in de nacht van vrijdag op zaterdag plunderingen waren, groeit de woede onder bewoners over het trage politie-optreden.

„Er hing toch een politie-helikopter in de lucht, die moet hebben gezien wat er aan de hand was? Wij hebben het noodnummer gebeld, maar het duurde uren voordat er werd ingegrepen”, zegt Jurgen. Zijn vrouw Adriana Heyder-Boos vertelt dat ze gisteren gemaskerde mannen hun appartementencomplex zag binnengaan. Gelukkig werd er niets gestolen, verzucht ze. ,,Ik was heel bang. Dit zijn gewoon criminelen.”

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/28587717/__Woede_in_Hamburg_groeit__.html

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Er zijn duizenden agenten in Hamburg, “maar waar was de politie gisteravond?”

  1. Het heeft ook niets met demonstreren te maken. Ze zijn er alleen op uit om vernielingen aan te richten bij burgers en ondernemers. Het wordt tijd dat de politiek niet zo bang is voor escalaties wanneer ze dat tuig gewoon afschieten. Daar doen ze de samenleving werkelijk een plezier mee. Het ruimt op en kost de hardwerkende burger die geen tijd heeft om zulke vernielingen aan te richten verder dan ook geen geld. begraven in een kartonnen doos of op de stort er mee.

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // juli 8, 2017 om 23:32 //

    Zoals vaker duurt het even voor alle feiten naar buiten komen, druppelsgewijs komen mensen naar buiten met hun verhaal en doordat het op die manier versnipperd wordt lijkt het minder ernstig dan dat het in werkelijkheid was.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: