Nieuw

Diskriminisme

Gisteravond was er zoals inmiddels eerder regel dan uitzondering is weer eens niets wat het aanzien waard was op de treurbuis en al zappende kwam ik bij de Nederlandse film “Allemaal nette mensen” uit.

Nou en? zult u misschien denken. Nou normaliter zou het onderwerp mij niet aanspreken, ik heb een aversie tegen dikke vrouwen en dat is voor een groot deel waar deze film om draait.

Het verhaal draait om een Joodse jongen die juist valt op extreem dikke negerinnen met enorme reten, grote tieten en tepels als sigarenpeuken. Zelfs als ik het opschrijf moet ik kokhalzen!

Maar ja, hoe gaat dat, er was niks anders en dus besloot ik een stukje te kijken. Weliswaar klopte de beschrijving maar ik wist niet dat het ook een nogal hilarische film was waar alles karikaturaal werd uitvergroot. Niet alleen de Joden maar ook de negerinnen, en, tot mijn verbazing ook het racisme van Surinamers onderling!

Zwarte Surinamers hebben om te beginnen een bloedhekel aan Antillianen omdat die hun “een slechte naam geven”! Je verzint het niet… Maar ook aan Hindoestaanse Surinamers want die denken alleen maar aan geld verdienen en zetten je af. Waar hadden we die ook al weer eerder gehoord?! Nou ja de lijst is oneindig want zwarte Surinamers hebben het alleen op zwarte Surinamers, zelfs de kleur zwart maakt nog uit, ben je te donker dan ben je een bosneger, ben je te licht dan is het ook niet goed.

Ze hebben ook absurd veel aandacht voor het slavernijverleden, zo ongeveer alles wordt daarop teruggevoerd en het word te pas en nog vaker te onpas ergens bij gehaald. Het is bijvoorbeeld ook een excuus om niet te hoeven werken “want de blanken zijn ons nog zoveel verschuldigd”.

koti-214505_640

 

 

 

 

 

 

Ook het fenomeen buitenvrouwen kwam natuurlijk aan bod, promiscuïteit is zo’n beetje hun tweede natuur. Dat dit zo is laat zich niet ontkennen maar de oorzaak liet men ook mooi zien, het is al genoeg om een meisje een colaatje te geven en next thing you know is dat ze met je wil krikken! Dat geeft nog eens een ander beeld dan het aloude “stoephoer” zoals wij dat kennen! Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik me heel vaak verbaasd heb over het feit dat dikke Surinaamse vrouwen een ongezonde dosis kapsones hebben. Naar mijn idee volkomen misplaatst omdat ik ze ronduit walgelijk lelijk vind (ja hoor eens, zo is het nou eenmaal) maar tot mijn ontzetting zijn Surinaamse mannen helemaal gek vrouwen met waanzinnig grote konten.(waar is mijn teiltje nou weer?)

Het grote verschil met ons? Nou wij zijn bij het minste of geringste racistisch of we discrimineren maar voor zwarte Surinamers (hallo Silvana!) geld dat niet. Bizar nietwaar? (Oh ja, mocht u denken waarom is dit verhaaltje niet doorspekt met foto’s van dikke Surinaamse vrouwen, dat klopt, die zijn niet of nauwelijks te vinden bij pixabay) (zal wel iets met racisme te maken hebben)

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (467 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

12 Comments on Diskriminisme

 1. “Zwarte Surinamers hebben om te beginnen een bloedhekel aan Antillianen omdat die hun “een slechte naam geven”! Je verzint het niet…”

  Je kent dat Surinaamse grapje niet dat wij de rotzooi bij de Antillen overboord gekieperd hebben en doorvoeren met de goeien.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 8, 2017 om 00:29 //

  Ja jij denkt nog dat dat een grapje is, maar ze zijn bloedserieus hoor als ze dat zeggen!

  Liked by 1 persoon

 3. danny // juli 8, 2017 om 00:37 //

  lol.

  Geef mij maar een stoot met blond haar en blauwe ogen.

  Niet een die van baardapen en negers houd natuurlijk.

  En die zijn er geloof me maar.

  Goh wat ben ik toch racistisch.

  hahaha

  Like

 4. danny // juli 8, 2017 om 00:39 //

  Moet zeggen zie wel veel domme blondjes met negers en mocro’s.

  Wat bezielt ze, vraag je af.

  Het zou je dochter maar zijn.

  wordt je toch gek.

  Like

 5. trebor2110 // juli 8, 2017 om 08:46 //

  het is al genoeg om een meisje een colaatje te geven en next thing you know is dat ze met je wil krikken!

  Ach wij hadden de Breezersletjes

  Like

 6. Greengo // juli 8, 2017 om 09:39 //

  In de tijd dat ik als jonkie door Rottie doolde, werd ik al geconfronteerd met het bizarre racisme dat heerste tussen de verschillende allochtonen onderling. Daar viel m’n bek dan (toen) ook van open. Vooral aangezien ik ben opgevoed door de maatschappij om NIET te discrimineren op : achtergrond en kleurtje. En dat vond ik ook nog eens helemaal normaal. Mensen zijn mensen, toch? Totdat je de respectievelijke culturen leert kennen; totdat je inzicht krijgt in de inherente sektarische- dan wel seksistische ideologieën; de bekrompen geesten; de vastgekankerde domheid; het verinnerlijkt slachtofferschap immer als ‘wapen’. De onmacht van onze maatschappij om dit ten goede om te buigen. ‘De Maatschappij dat ben jij.’ Dan is er het weten dat dit NIET gaat goedkomen. Over de Antillen gesproken: daar zit men niet te wachten op blanken die er willen komen wonen. Wanneer je zwart bent, wil men je wel helpen er illegaal te verblijven. (Uit eerste hand.)

  Liked by 2 people

 7. Vanuit de Antillen komt heel makkelijk vanalles deze kant op, maar denk maar niet dat een Nederlander zich ook kan vestigen op de Antillen hoor, dat wordt je heeeel moeilijk gemaakt met allerlei regels en eisen.

  Like

 8. ieznogoedh // juli 9, 2017 om 15:24 //

  De gehele menselijke geschiedenis is doorspekt met door politici gemaakte ernstige fouten.
  Vast en zeker zullen er nare mensen zijn die zeggen dat afschaffing van de slavernij zo’n fout was.
  Ik natuurlijk niet. Ik ben geen racist 🙂

  Like

 9. jopie popie // november 8, 2017 om 03:34 //

  vuile vieze racist. Jullie lelijk witte wijven zijn pas oerlelijk. En die loop je wel mee te bekken bleekscheet. Val toch keihard dood neer alsjeblieft. Dan hebben we 1 gek minder op deze aardkloot. Leiijke aftandse bleeksmoel. Zo lelijk als de nacht maar wel een ander lopen te bekritiseren met die lelijke rotsmoel van je.

  Like

 10. Top comment.

  Als je ‘witte’ mensen zo haat, wat doe je hier dan nog ?

  Voor 150 euro heb je al een enkeltje Afrika.

  Waarom hier ongelukkig zijn als je voor 15% van je door ons maandelijks betaalde uitkering al kan vertrekken uit dit vreselijke land ?

  Like

 11. leuk weer eens een aggressieve reaguurder er bij te hebben. zeker al een tijdje op een droogje.

  Liked by 2 people

 12. paulzwueste // december 24, 2017 om 15:10 //

  Zeg Jopie Popie, ik wil je wel gratis villen dan kan je vanuit de verte voor ’n blanke doorgaan.
  Met je IQ is niks mis, dat kunnen we gewoon zo laten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: