Nieuw

De soldaten van allah bouwden twee illegale jihadcommandocentra in Zoetermeer

Het collaborerende gemeentebestuur weigerde op te treden.

,,Bewoners hebben heel lang geklaagd over de enorme toeloop en lawaai, maar daar heeft de gemeente niets mee gedaan”, zegt raadslid Benita van Wegen. ,,Pas nadat wij met de klachten van de bewoners naar de wethouder stapten en eisten dat de nieuwe moskee werd opgemeten, is er wat gebeurd. Ik vind dat zeer kwalijk’’. Telegraaf >>

De VVD wil de islamitische kazerne alsnog legaliseren, omdat voor mohammedanen door mensen gemaakte wetten niet gelden en kafirs te allen tijde het nieuwe Herrenvolk dienen te gehoorzamen.

Er zal een omgevingsvergunning aangevraagd moet worden”, aldus de woordvoerder van wethouder Marc Rosier (VVD).

Nee, het terreurnest is illegaal gebouwd en moet dus afgebroken worden, sullige dhimmie !

Ook een moskee aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer is zonder vergunning verbouwd. Het gebedshuis is gevestigd in een bedrijfspand en dat is niet toegestaan. De gemeente heeft de activiteiten recent stil laten leggen.

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on De soldaten van allah bouwden twee illegale jihadcommandocentra in Zoetermeer

 1. De bulldozer er doorheen want het zijn illegale bouwsels

  Like

 2. JackvanderVeen // juli 8, 2017 om 17:17 //

  Gewoon de wetgeving, DIE VOOR IEDEREEN IN NEDERLAND geldt, volgen en afbreken die handel.
  Zelf ben ik moslim, maar wel een objectieve,waarbij de grondwet van een land de leidraad is, zo ook in Nederland dus.
  Dat betekent dat 1 gebedshuis (gedeeltelijk) in overeenstemming met voorschriften dient te worden afgebroken en aangepast moet worden aan de afgegeven bouwvergunning en de andere ontmanteld gezien het niet conform bestemmingsplan is gerealiseerd.

  Like

 3. Je snapt helemaal geen ene flikker van de islam Jack.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // juli 8, 2017 om 23:44 //

  Het is daar niet pluis.

  Like

 5. Republikein // juli 9, 2017 om 01:03 //

  Zelf ben ik moslim.
  Alles is energie en toen was er verschil in onderwijs, alfa en beta.
  Nou ja, we gaan door een tunnel bij geboorte en dan door het huis te verlaten en op naar het licht, niet via de vagina van Fatima of hallucineren na kamelenzeik, enfin leipe Veen, je bekijkt het maar.

  Iedere frequentie gemeten in cycli per seconde (Hz) heeft zijn eigen set van eigenschappen die een bepaald niveau van hersenactiviteit hebben en een unieke staat van bewustzijn.

  Beta (12 – 30 Hz): Beta hersengolven worden geassocieerd met het normale waakbewustzijn (waaktoestand) en een verhoogde staat van alertheid, logica en kritisch redeneren. Tijdens je dagelijkse bezigheden ben je in Beta niveau. Hoewel belangrijk voor het effectief functioneren in het dagelijks leven kan een hoge Beta niveau ook zorgen voor stress, angst en rusteloosheid. De meeste volwassenen zijn tijdens de wakkere uren in een verhoogde Beta niveau, dus is het geen wonder dat stress vandaag de dag de meest voorkomende gezondheidsprobleem is. De stem van Beta is de kleine zeurende kletskous van je innerlijke criticus die luider en meedogenlozer wordt naarmate je hoger gaat in het Beta niveau.

  Alpha (7.5 – 12 Hz): Alpha hersengolven zijn aanwezig als je in diepe ontspanning bent en meestal met je ogen dicht of als je aan het dagdromen bent. De ontspannen vrijstaande bewustzijn die bereikt wordt tijdens een lichte meditatie is kenmerkend voor Alpha en is optimaal voor het programmeren van je geest voor succes. Alpha verhoogt je verbeelding, visualisatie, geheugen, leren en concentratie. Het ligt aan de basis van je bewustzijn en is de toegangspoort tot je onderbewustzijn. De stem van Alpha is je intuïtie die duidelijker en grondiger wordt naarmate je dichterbij de 7.5 Hz komt.

  Theta (4 – 7.5 Hz): Theta hersengolven zijn aanwezig tijdens diepe meditatie en lichte slaap met inbegrip van de REM slaap. Theta is het rijk van je onderbewustzijn. Het is ook wel bekend als de schemerings toestand en is eventjes herkenbaar als je uit een diepe slaap komt (van Delta) en je begint te ontwaken naar Alpha. Een gevoel van diepe spirituele verbinding en eenheid met het universum kan worden ervaren op Theta. Heldere visualisaties, grote inspiraties, diepe creativiteit, uitzonderlijke inzicht, als ook je geest, zo zijn alle diepgewortelde programma’s allemaal op Theta. De stem van Theta is stilte.

  Delta (0.5 – 4 Hz): De Delta frequentie is de langzaamste en is aanwezig in diepe droomloze slaap en in zeer diepe trancedente meditatie waar het bewustzijn volledig wordt losgekoppeld. Delta is het rijk van je onbewuste geest. Het is de toegangspoort tot de Universele Geest en het collectieve onbewuste waarbij de ontvangen informatie niet beschikbaar is op het bewuste niveau. Delta wordt geassocieerd met diepe genezing en regeneratie en onderstreept het belang van de diepe slaap voor het genezingsproces.

  Bij de weg, ben niet zo goed in schrijven, Mo zekers niet, dus lezen en plakken wel zo prettig, meer verstand van de wet der grote getallen, dus waag een gokje, wie weet.

  Verhip, religie speelt ook hierbij een grote rol.
  Slaap lekker, als je maar niet snurkt.

  Liked by 2 people

 6. Fubar, zal het ook een dagelijkse soefi zijn, die Jack.

  Like

 7. Republikein // juli 9, 2017 om 09:31 //

  Landgenoten, goeie zondag deze zondag, en morgen is het maandag, want dat hebben we met elkaar afgesproken, vraag het maar aan Brussel.
  Helios is des normale mens en Luna des abnormale, je wordt dan Luna, the lunatic is in my hall.
  Dat heeft een tijd geduurd, van erectus tot sapiens, echter dat boek kan op de plank tussen de ingebonden verzamelde werken van Donald Duck en Harry Potter.
  Tijd voor koffie en zware shag.

  Bij de weg, hoeveel rondjes gaat Max vandaag rijden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: