Nieuw

𝓘𝓼𝓵𝓪𝓶 – 𝔀𝓲𝓮, 𝔀𝓪𝓽 𝓮𝓷 𝓱𝓸𝓮… een kindervideo 8jr+ over de pure islam

In navolging van de “kinderkoran” is er een korte video verschenen om de islam inzichtelijk te maken voor kinderen op het niveau van de basisschool. De belangrijkste feiten worden op een begrijpelijke manier uitgelicht zodat uw kind deze basisideeën van de islam gemakkelijk zal onthouden.

Ga het gezellig met uw kinderen thuis bekijken zodat zij reeds in een vroeg stadium de religie van de vrede en integratie kunnen omhelzen.

Deze korte tekenfilm is ook uitermate geschikt voor klassikaal onderricht op de basisschool, vanaf groep 5 kunnen de kinders uit uw klas dan eens een open debat aangaan met hun islamitische klasgenootjes.

In het kader van integratie een uitstekend initiatief dat uw schoolleiding absoluut weet te waarderen.

 • Islam – Who, What, How. Kids’ video, age 8 up. Fun, easy, clear.


Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

7 Comments on 𝓘𝓼𝓵𝓪𝓶 – 𝔀𝓲𝓮, 𝔀𝓪𝓽 𝓮𝓷 𝓱𝓸𝓮… een kindervideo 8jr+ over de pure islam

 1. Hoewel ik gewoon moet kijken, breng ik het niet op om te kijken, ik kots al van alle mislim ellende en van de net zo erge links terreur!

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  .al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel……….indoctrinatie van onze jeugd via valse voorstelling van islam….

  Like

 3. Geweldig gedaan. Duidelijk en kinderlijk eenvoudig uitgelegd wat islam is en waarom wij islam zouden moeten verbieden!

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // juli 9, 2017 om 04:31 //

  Indoctrinatie vid voor peuters, zijn ze godver kompleet geschift geworden? Auteurs en promoters onmiddelijk voor vuurpeleton en vernietig deze vid rotzooi.

  Like

 5. Heb je de video bekeken @skeeter? Ik juich het toe om dit filmpje verplichte kost te maken op elke basisschool. Het is de islamitische waarheid in een notendop. De waarheid die taqiyyaans verdraaid en ontkend wordt door mohammedanen.

  Die wij-zij wig dient zo vroeg mogelijk geslagen te worden, Onze kinderen dienen te weten hoe moslims over ons denken vanuit hun “heilige” literatuur.

  Polarisatie is goed, het geeft onontkomelijk een dwang tot nadenken voor kind EN ouders, daar waar nu in media en maatschappelijk debat alles toegedekt wordt.

  Moslims haten ons vanuit islamitische standpunten en wij (iedereen) zouden niet anders moeten en kunnen concluderen dan dat zij (moslims) hier in onze maatschappij niet thuis horen.

  Een opstand of weerstand is sowieso onafwendbaar dus deze video draagt aan de bespoediging daarvan op een positieve manier bij.

  De waarheid is, zoals ik immer stel, de grootste en ergste vijand van de islam!

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 9, 2017 om 11:05 //

  Begon eerlijk gezegd met frisse tegenzin aan het filmpje maar mijn tegenzin was onterecht, dit zou op elke basisschool vertoond moeten worden en voor de zekerheid nog een paar keer op het VMBO ! 😀

  Liked by 1 persoon

 7. Maar dan wel in het Nederlands, zodat de kindertjes het ook echt goed begrijpen!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: