Nieuw

PvdA baantjescarrousel – zorgsloper Van Rijn wordt ziekenhuisdirecteur

Staatssecretaris Martin van Rijn (volksgezondheid) wordt vermoedelijk bestuursvoorzitter van het Haagse fusieziekenhuis Reinier Haga Groep. Dat meldt NRC op basis van diverse ingewijden. AD >>

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on PvdA baantjescarrousel – zorgsloper Van Rijn wordt ziekenhuisdirecteur

  1. Ben Oudewater ,kreeg van Pauw de laatste paar “resterende minuten om “vrij uit te praten “Helemaal voor u ! Ën zelfs dat “jatte v Rijn nog van hem af , door er dwars door heen te “lullen ,ën Pauw liet dat toe ! “Deze Lul “Media getraind ,probeert een öude man steeds zoekend naar de juiste woorden , de mond te “snoeren ! Ïk denk dat ik mijn vader toch wêl beter ken dan u ! “Nee” Lul anders had je geweten dat de “zeik langs je moeders benen “liep !! “Dit “slap äftrekkesl van een “mens , “Wordt weer bediend met een goed betaalde “Job in de “zorg 1 “Stuur hem naar de “stads-reiniging !

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: