Nieuw

Linda Sarsour calls for ‘jihad’ against American government

“Do not criticize me when I say that we as a Muslim community in these United States of America have to be perpetually outraged.”

In a largely self-congratulatory speech to the Annual Islamic Society of North American (ISNA) this past weekend, Palestinian-American activist Linda Sarsour called for the “best form” of jihad against the current American administration.

“A word of truth in front of a tyrant ruler or leader, that is the best form of jihad,” Sarsour declared. “And I hope that we, when we stand up to those who oppress our communities, that Allah accepts from us that as a form of jihad. That we are struggling against tyrants and rulers, not only abroad in the Middle East or on the other side of the world, but here, in these United States of America, where you have fascists, and white supremacists, and Islamophobes reigning in the White House.”

Sarsour has been a prominent face among left-wing activists, in particular since the election of US President Donald Trump. She was one of the organizers of the January “Women’s March on Washington” held the day after Trump’s inauguration.

But she has come under fire for many of her stances and comments, including her support of the boycott, divestment and sanctions movement against Israel…

readmore>>
jpost
Also published on Zeepertje.com

Full Video;

 • Linda Sarsour addressing at 54th Annual ISNA Convention

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

6 Comments on Linda Sarsour calls for ‘jihad’ against American government

 1. Eduard uit Breda // juli 7, 2017 om 07:45 //

  Send her to Raga IS country she will learn what Islam mean for women
  No right no value only make children and be slave of husband not going out the house no right to tell what you like to say no demonstrates like VS

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlànder // juli 7, 2017 om 13:12 //

  Misschien oook een mogelijkheid voor het schreeuwend kopvod.
  Is zogenaamd Palestijnse, dus wil deze gek actie voeren tegen tirannen ez zo zou Ik haar aanraden om lekker naar gaza te gaan en daar eens te gaan zeveren over de tirannen van Hamas.
  Of zou dat te link zijn voor deze opnaaier.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // juli 7, 2017 om 17:44 //

  Linda Dakhoer is duidelijk nog steeds geirriteerd van haar stinkende halal kut en is jaloers dat intacte vrouwen wel kunnen genieten van hun intieme encounters.

  Liked by 1 persoon

 4. danny // juli 8, 2017 om 00:11 //

  Waarom gaat Linda Dakhoer niet haar soort in de Palastijnse gebieden helpen,
  in plaats van het westen of te zeiken en op te roepen tot een jihad.

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // juli 8, 2017 om 09:17 //

  Ik ben het niet vergeten: het voorstel / advies van Erdogan in een meeting van The Organisation For Islamic Corperation (OIC): “Het is goed om vrouwen in te gaan zetten voor onze zaak.” Canada was een ‘goede’ eerste. Turken en Palestijnen gaan overigens hier in het Westen zeer goed met elkaar. Goed om te weten.

  Liked by 2 people

 6. Greengo // juli 9, 2017 om 21:25 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: