Nieuw

Ik ben er helemaal klaar mee

Ik ben er helemaal klaar mee om steeds maar weer te worden aangekeken op mijn eigen mening die wellicht wat afwijkend is van de mening gevormd door het niet nadenkende zich zelf in de afgrond stortende Lemmink volk. Ik ben eerlijk en kijk verder dan me neus lang is en ja dat zouden meer mensen moeten doen.

Ik ben er helemaal klaar mee om te worden weggezet als onmenselijk of gevoelloos enkel en alleen omdat ik asielzoekers niet welkom heet en al helemaal niet welkom wil heten met vlaggen en spandoeken. Ik kan er gewoon niet meer tegen dat er steeds meer zogenaamde vluchtelingen komen die ook nog eens alles voor elkaar krijgen en mij als minderwaardig schepsel beschouwen.

Ik ben er helemaal klaar mee om er op te worden aangesproken dat mijn mening gebouwd is op onwaarheden, alsof er iemand hier in het land mij kan zeggen waar deze mensen vandaan komen, wat hun voorgeschiedenis is, of het criminelen zijn, of het verkrachters zijn. Waarom mag ik mijn mening niet baseren op de waarheid die ik geloof, de waarheid van de alternatieve media?

1

Ik ben er helemaal klaar mee dat de criminele activiteiten van vluchtelingen en de reeds aanwezige licht getinte kloothommels alsmaar onder het tapijt worden geveegd. Hiermee maken wij onze eigen rechtspraak compleet belachelijk. Hiermee maken wij onze eigen persvrijheid belachelijk. Iedereen is gelijk, maar de ene is nogal wat meer gelijk dan de andere.

Ik ben er helemaal klaar mee dat ik me eigen moet aanpassen, dat ik als ongewenste gast in me eigen land wordt beschouwd. Ik wens me niet aan te passen en mijn kinderen passen zich al helemaal niet aan de een of andere achterlijke ideologie aan. Wij waren hier het eerst, wij hebben hier onze geschiedenis en onze tradities en wanneer je het hier niet mee eens bent dan flikker je maar een eind op. En nee ik heb geen zak met de EU te maken.

1

Ik ben er helemaal klaar mee dat Nederlanders jaren en jaren op een geschikte woning moeten wachten en elke door mij ongewenste parasiet in no time een woning krijgen met ruim voldoende plaats om nieuwe moslim terroristen te fokken. Dit van mijn geld en hiervan krijgen ze ook nog eens extreem ruime uitkeringen.

Ik ben er helemaal klaar mee dat er van mij wordt verwacht dat ik met elk persoonlijk contact met dit gekleurde vuilnis me woorden moet wegen op de weegschaal der politieke correctheid. Me af moet vragen of ik een vrouw wel of geen hand mag geven. Dat ik bij elk woord moet nadenken welke buitenlandse ongewenste subcultuur ik hier eventueel zou kunnen beledigen.

1

Ik ben er helemaal klaar mee dat er hier barbaren binnen komen die denken dat ze onschendbaar zijn en ook blijken te zijn aangezien ze slechts zelden eens worden aangepakt door justitie. Ze gedragen zich als barbaren omdat wij niet optreden. Wanneer de eerste de beste barbaar die hier ooit als vluchteling is binnen geslopen na het plegen van een strafbaar feit boven die islamitische zandbak uit een vliegtuig zou zijn gepleurd dat had de tweede wel even langer nagedacht alvorens zich te misdragen.

Ik ben er helemaal klaar mee dat op mannen lijkende schepsels die zich voordoen als vluchtelingen zich aan vrouwen vergrijpen enkel en alleen omdat deze vrouwen of meisjes zich anders kleden of andere gewoonten hebben dan deze moslim apen zelf. En dan ook nog het feit dat hier niet tegen opgetreden mag worden van de islam liefhebbende Nederlandse regering.

1

Ik ben er helemaal klaar mee dat de veiligheid van de Nederlanders totaal ondergeschikt gemaakt wordt aan de grillen van de volgers van een pedofiele nep profeet. Kritiek hierop wordt niet getolereerd. Ga je protesteren voor je eigen vrijheid en veiligheid wordt je in het oh ze politiek correcte Nederland in elkaar geslagen door de antifa knokploegen van SP, PvdA, D’66, GL en de denk sekte. De politie helpt je niet deze helpen de extreem linkse knokploegen gewoon mee. Jij bent Nederlander dus jij hebt geen rechten.

Ik ben er helemaal klaar mee dat feesten en evenementen zwaar beveiligd moeten worden of zelfs kunnen worden afgelast door islamitisch extremisme dit zogenaamd om de veiligheid van de burgers te kunnen waarborgen. Zonder moslims in Nederland is dit niet nodig en kunnen wij weer in een vrij land leven.

Ik ben er helemaal klaar mee dat Turken, Marokkanen en weet ik veel wat voor andere derderangs inwoners van Nederland nog meer zonder probleem altijd en overal mogen protesteren. Alles mogen vernielen en mensen de vernieling in mogen helpen zonder dat ons bezit of wij zelf worden beschermd. Echter wanneer ik langs een moskee oploop en per ongeluk een scheet laat dan is deze moskee de eerstkomende 6 maanden voorzien van permanente politie bewaking.

Ik ben er helemaal klaar mee dat ik de rest van mijn leven financieel zorg moet dragen voor de zogenaamde vluchtelingen  en dat ons belastinggeld wordt verspilt aan lamzakken uit de hele wereld. Niet enkel kost, inwoning, ziektekosten en alles wat hun hartje begeeft voor het tuig dat hier in Nederland is neer geploft maar we betalen ook voor de zorg en het levensonderhoud van het spul dat wel in hun eigen land is achtergebleven.

1

 

Ik ben er helemaal klaar mee dat ik wordt voorgelogen door de politiek, door de media en dat men kennelijk denkt dat wij niet zelf kunnen nadenken. En daar ben ik helemaal klaar mee dat die mensen die inderdaad niet zelf kunnen nadenken er voor hebben gezorgd dat al mijn bovenstaande punten nog door blijven gaan en gaan net zolang totdat wij een extreem rechtse regering in Nederland hebben.

En dat gaat nooit gebeuren en inderdaad ook daar ben ik helemaal klaar mee.

met groet Bolo

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Ik ben er helemaal klaar mee

 1. Prachtig! Op mijn lijf geschreven…godverdomme!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Al eens uitgerekend en hier ergens geplaatst. Ik zet het filmpje maar even hier.

  Like

 3. Maar @fubarbaar bij moslims heet dit een huwelijk en is het toch geen verkrachting?

  Like

 4. Prachtige schreeuw die iedereen uit z’n hoofd zou moeten leren en er naar gaan handelen. Soort katechismus voor mensen die er helemaal klaar mee zijn om dag en nacht vol in ’t hol genaaid te worden.

  Liked by 1 persoon

 5. danny // juli 7, 2017 om 20:04 //

  Ik heb maling aan wat anderen van mijn mening vinden. Of hij niet policor is zal mij worst wezen.

  Laat me niet door anderen een mening opdringen.

  Kom op zeg!

  Die linkse nuttige idioten en moslims kunnen me rug op.

  Maak zelf wel uit wat wel en niet vind.

  Like

 6. “Goed “stuk ! “Mee eens ,alleen ! “De aanvang waarbij de “Lemming genoemd wordt ,klopt niet ! “Dat Lemmingen “massaal zelfmoord zouden plegen , is een “Fabel ,in het “leven geroepen door “Walt Disney ! “Die aan “zware dieren-mishandeling deed om zijn “natuur films Äantrekkelijker te maken ! “Tamme poema en Tamme beer Üithongeren ,dan eten plaatsen ,en het “brengen alsof zij elkaar “toevallig tegen komen ! “Verder Top ,geschreven !

  Like

 7. ach ik ken de lemmings vooral van een spelletje op de Philips CD=I speler ding staat hier nog wel eens aan ook

  Like

 8. JackvanderVeen // juli 7, 2017 om 21:26 //

  Die zwarten en lichtgetinten dringen mij wel een keiharde mening op, die ik niet kan en niet wil veranderen meer.
  Het is gewoon tuig van de richel waarvan wij om het even hoe zo snel mogelijk verlost moeten worden.
  Fundementalisten, criminelen, verkrachter, drugsgebruikers en -hsndellaren, pooiers, terroristen. Al deze gedachten is de schuld van die gekleurde parasieten en ik kan niets meer daaraan veranderen.

  Like

 9. Pieter Jaap Aalmoestrekker // juli 7, 2017 om 22:41 //

  De omvolking valt toch niet te stoppen is al vele jaren geleden besloten op een Bilderberg conferentie.

  Like

 10. danny // juli 7, 2017 om 22:56 //

  Ben bang dat eigenrichting straks de enige oplossing is.

  Liever niet natuurlijk.

  Maar laat me niet overheersen door een achterlijke ideologie en slinkse kruipers.

  De politie en de elite laat ons stikken.

  Dus moeten we vroeg of laat , hebben geen andere keuze meer.

  Sad but true.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // juli 7, 2017 om 23:15 //

  Sterker nog Bolo, ik heb hier nog een Philips videorecorder staan, zelden gebruikt want korte tijd later kreeg ik glasvezelkabel. Nou ja zo’n ramp was het achteraf ook niet want er is toch zelden iets bijzonders op de treurbuis.

  Liked by 1 persoon

 12. lol een video 2000 die je om kon draaien? of al een vhs?

  Like

 13. De één is ‘er klaar mee’, de ander heeft ‘het gehad’, de hartekreet is vergelijkbaar (al schrijft Sam altijd wat ‘netter’):

  Like

 14. De Ruyter // juli 30, 2017 om 13:32 //

  Heb al voor de 6 de maal conflicten gehad met Marokkaanse moslims en blijf altijd achter zonder opvang en begrip. Maar ook met zeer drastische gevolgen. Ben altijd terug rechtgesprongen , tussen de nodige depressies door.
  Maar de haat word alsmaar groter. Nu weer maar wat ik nu voel heb ik nog nooit gevoeld. Woede-uitbarstingen Nu heeft mijn eigen vrouw en dochter het ook opgegeven denk ik !!! . Is er iemand die mij kan helpen!!!

  Like

 15. Greengo // juli 30, 2017 om 14:36 //

  @De Ruyter, is er misschien een enkele politieke partij binnen uw gemeente waarbij u terecht kunt om e.e.a. aan te kaarten? Ik wens u en de uwen alle sterkte, bij gebrek aan ‘toverkracht’.

  N.B. We blijken te maken te hebben met ene Art. 120 in de ‘grondwet’. Oorlog is nabij …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: