Nieuw

‘Geen bewijs voor lange arm van Ankara’

Dat is vlot. In 2016 had Lodewijk Asscher het onderzoek al een jaar lopen vertragen, omdat het de PvdA niet zo goed uitkwam. De uitkomst is fijn over de verkiezingen heen getild om niet alle Turkse stemmen aan DENK kwijt te raken.

“Dat onderzoek zal de tentakels van Erdogan in Nederland feilloos bloot leggen, en dat wil de slimme heer Asscher over de verkiezingen heen tillen”, vermoedt ook Andries Roede.

De VVD heeft ook geen haast gemaakt met het onderzoek, want toen dit begon te spelen was die partij net bezig met de ‘vluchtelingendeal’ met Turkije en Nederland EU-voorzitter. Asscher hoeft de uitkomst nu als minister niet meer te verdedigen. Hij is weer eens op tijd ‘weg’.

Maar Andries Roede, uit het gelinkte Telegraaf-stukje hierboven, had niet hoeven vermoeden dat het onderzoek de tentakels van Erdogan zou blootleggen, daar heeft Asscher wel zorg voor gedragen. Asscher heeft het onderzoek namelijk laten uitvoeren door RadarAdvies, door TPO omschreven als een mantelorganisatie van de PvdA. En Radaradvies, op dat moment nog van Rogier den Uyl, inderdaad, de zoon van, ging het op dat moment niet zo goed mee, dus dat bedrijf had ook al geen behoefte om met onderzoeksresultaten te komen die de opdrachtgever niet zouden bevallen.

Heel fijn, dat bericht over Rogier den Uyl die zo’n mooie opdracht van partijgenoot Lodewijk Asscher heeft gekregen. Het ging namelijk tamelijk beroerd met de jongste zoon van de beroemde Joop den Uyl, of althans met diens bedrijf RadarAdvies. Als gevolg van bezuinigingsbeleid door de overheid moest Radar in 2015 de helft van het personeel ontslaan.

Rogier heeft zich inmiddels van ellende teruggetrokken in zijn stacaravan en deed radaradvies over aan Omar Ramadan (ook PvdA-lid). Omar heeft de door Asscher gewenste uitkomst verzorgd.

AD:

Onderzoekers van RadarAdvies stellen dat er geen ‘aantoonbaar strakke aansturing’ van de organisaties vanuit Turkije plaatsvindt. ,,Daarmee is niet gezegd dat Turkije dit niet probeert, of dat hier geen sprake van is’’, schrijft Asscher in een brief aan de Tweede Kamer. Ook schrijft hij dat het op basis van dit onderzoek niet mogelijk is ‘harde conclusies’ te trekken.

Dat komt door de opzet van het onderzoek, zo meldt RadarAdvies zelf ook. Het is vooral gebaseerd op gesprekken met Turks-Nederlandse organisaties, niet op bijvoorbeeld een onderzoek naar financiële boeken.

Een mohammedaan, lid van de PvdA, ‘onderzoekt’ in opdracht van Asscher, ook PvdA, ‘de Turkse lange arm’ en voert dan enkel wat gesprekjes met Turkse Nederlanders en vertegenwoordigers van diezelfde lange arm. Allemaal mensen die belang hebben bij dezelfde ‘er is niets aan de hand’ uitkomst.

Wat een bananenmohammedanenmonarchie.

Of deze twee onderzoeken die Asscher opnieuw uit liet voeren omdat de uitkomst hem niet beviel inmiddels al afgerond zijn weet ik niet, maar het lijkt me waarschijnlijk dat we de uitkomst al in kunnen vullen: ‘niets aan de hand’.

Het onderzoek over anti-semitisme onder islamitische jongeren heeft Asscher op de lange baan geschoven en uit handen gegeven aan de Anne Frank Stichting, dat is die stichting die zich drukker maakt om vermeende islamofobische incidenten dan daadwerkelijke Jodenvervolging door mohammedanen. En daarmee is de Anne Frank Stichting, anders dan de naam doet vermoeden, niet langer onafhankelijk.

Het rapport door het Verwey-Jonker instituut was af, maar de uitkomst beviel Asscher niet. De uitkomst was namelijk dat moslims aanzienlijk anti-semitisch zijn.

Het Motivaction onderzoek dat 80% van de Turkse jongeren ISIS steunt beviel Asscher ook niet en dat laat die opnieuw uitvoeren door Onderzoeksbureau Labyrinth. En onderzoeksbureau Labyrinth is zo mogelijk nog bevooroordeelder. De website stikt van de ‘gezegende ramadan’ wensen, maar nergens is een Kerst- of Paaswens te bespeuren. We kunnen dus wel raden uit welke hoek de wind waait bij dit bureautje.

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘Geen bewijs voor lange arm van Ankara’

 1. VarAway // juli 8, 2017 om 01:03 //

  Asscher is van Joodse origine.
  Hoe is het mogelijk dat zulke pientere mensen zo met de islam heulen?
  Zo ziende blind zijn?
  Toch de krokodil blijven voeren en stekeblind zijn en niet zien dat uiteindelijk
  de krokodil ook HEM zal opvreten.
  Heeft deze man geen gezin, geen kinderen, geen familie?
  Of denkt hij stiekem, na mij de zondvloed en ik neem het vliegtuig naar Israel?
  De tijd zal het leren.

  Like

 2. Ik denk het laatste, het “Na mij de zondvloed” idee.
  Of een inspiratie om actief eraan bij te dragen dat “de eindtijd” zoals in allerlei religieuze geschriften beschreven staat, nog tijdens zijn leven zal aanbreken door hier in Europa eraan mee te helpen dat de ene helft van het volk tegen de andere helft van het volk opstaat.
  Met de bedenking dat links en de mossels een monsterverbond hebben gesloten om rechts en tevens het christendom te vernietigen, dat haten ze tenslotte beiden intens.
  Links wil de marxistische wereldheerschappij en de mossels willen de islamitische wereldheerschappij. Links denkt dat dit wel te verenigen is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: