Nieuw

Nederlandse ‘kinderkoran’ op komst

UTRECHT – Naar het voorbeeld van de kinderbijbel verschijnt binnenkort een Nederlandstalig kinderboek over de Koran.

Met steun van een aantal grote moslimorganisaties, zoals Islamitische Stichting Nederland (ISN), schreef imam Abdulwahid van Bommel (72) het boek ‘De Koran, uitleg voor kinderen‘. Uitgeverij Parthenon noemt het ,,de allereerste Nederlandse kinderkoran”.

Het geïllustreerde kinderboek is geen letterlijke vertaling van het voor moslims heilige boek en de makers hebben rekening gehouden met islamitische regels, bijvoorbeeld over het afbeelden van profeten. Volgens de uitgever is het opgezet in de stijl van ‘filosoferen met kinderen’ en stimuleert het kinderen vooral om zelf vragen te stellen. Het boek wordt aanstaande zondag gepresenteerd in de Ulu-moskee in Utrecht…

leesverder>>
telegraaf (OtherSources; tpo>> dvhn>> nu>>)
Also published on Zeepertje.com

DUS;


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Nederlandse ‘kinderkoran’ op komst

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 6, 2017 om 18:17 //

  Via de link kwam ik even op TPO terecht, daar kijk ik weleens vaker en ik vind er zo nu en dan best een interessant artikel maar dit keer zakte mijn broek af ! Niemand minder dan Thomas von der Dunk laat men aan het gesubsidieerde woord !
  http://politiek.tpo.nl/column/thomas-von-der-dunk-kabinet-rechts-met-den-bijbel-kabinet-rechts-met-den-bijbel/
  Nou is voor dit walgelijke figuur alles wat minder links is dan de CPN al rechts dus veel zinnigs hoef je uit zijn mond niet te verwachten, maar dat ze op TPO zijn kwalijk riekende pennenvruchten plaatsen geeft te denken. Deze relnicht had al twintig keer voor het hekje bij de rechter dienen te belanden.

  Liked by 2 people

 2. Liked by 1 persoon

 3. Stop m r ff in @Fub, is goed !

  Like

 4. danny // juli 6, 2017 om 21:21 //

  Lazer alsjeblieft op met dat duivelsboek!

  Verbieden dat oorlogspamflet!

  Liked by 1 persoon

 5. danny // juli 6, 2017 om 21:22 //

  De fik dr in!

  Vies racistisch kutboek.!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s