Nieuw

Meisje (13) ontkomt in Ahaus aan aanrander door in zijn nek te bijten

AHAUS – Een 13-jarig meisje in het Duitse Ahaus is zaterdagavond belaagd door een groep mannen, van wie er één het meisje probeerde te betasten en te zoenen. Ze kon ontkomen door in de nek van haar belager te bijten, meldt de politie woensdag.

Het meisje uit Heek liep die avond rond 19.30 uur door het stadspark aan de Hindenburgallee toen een groep van vier of vijf jonge mannen haar volgde. De mannen spraken het meisje aan en riepen en floten naar haar.

Toen het slachtoffer verder liep en de mannen negeerde, werd ze door één van de mannen vastgepakt, vastgepakt en gezoend. Daarbij schreeuwde ze en probeerde ze de man van haar af te houden. Toen ze de belager in zijn nek beet, liet hij los en kon ze ontkomen.

Signalement

Volgens het slachtoffer ging het om getinte mannen die gebrekkig Duits spraken. Eén van hen had een baard…

leesverder>>
tubantia
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Meisje (13) ontkomt in Ahaus aan aanrander door in zijn nek te bijten

 1. Henk der Niederlànder // juli 6, 2017 om 19:17 //

  Het zal me niet echt verbazen als op het einde van de rit het kind zich nog zal moeten verantwoorden wegens het in de nek bijten.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 6, 2017 om 20:54 //

  Bewapen alle allochtone vrouwen.

  Liked by 1 persoon

 3. danny // juli 6, 2017 om 21:27 //

  Eeew dat dit kind in de nek van zo’n viespeuk moet bijten .

  Ik hoop dat zij hem heeel hard gebeten heeft.

  Ballen dr af halen bij deze klootzak, daarna uitzetten naar waar hij vandaan komt.

  Liked by 1 persoon

 4. @skeeter,
  autochtone vrouwen zul je bedoelen……

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s