Nieuw

Meer meer meer…

 • Kamervragen Sietse Fritsma (PVV) over Criminele Asielzoekers [4-7-2017]


Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Meer meer meer…

 1. Naar ongetwijfeld een soort voorbeeld van het verloren land Zweden, volgt Nederland de totaal krankzinnige weg naar de zekere ondergang……

  Liked by 1 persoon

 2. Alphons Mantel // juli 6, 2017 om 10:33 //

  de overheid praat alle fouten goed

  Liked by 1 persoon

 3. JackvanderVeen // juli 6, 2017 om 13:25 //

  Wat een zwetser, om misselijk van te worden.
  Daarbij is hij niet goed om recht te praten hetgeen hartstikke krom is.
  Tevens kan hij dus noemen hoeveel van die criminele asielclaimers eruit geflikkerd zijn, want per maand wordt dat gerapporteerd. Maar hij noemt niets, want hij weet dat die opflikkercijfers incorrect zijn.
  Lulhannes is ie,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: