Nieuw

Compleet wapenarsenaal bij linksen in Hamburg en Rostock

Hamburg vreest tienduizend gewelddadige relschoppers rond de G20, de bijeenkomst van de belangrijkste industrielanden. De politie denkt dat zeker 100.000 demonstranten tijdens de tweedaagse top in de Noord-Duitse havenstad de straat op gaan.

De meesten willen vreedzaam demonstreren voor een beter milieu of eerlijker verdeling van de welvaart in de wereld. Maar volgens de veiligheidsdiensten zijn zeker tienduizend mannen en vrouwen uit op geweld.

Ongeveer 20.000 politieagenten uit het hele land zijn opgetrommeld om de staatshoofden en regeringsleiders te beveiligen. Onder anderen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Turkse en Russische ambtgenoten Recep Tayyip Erdogan en Vladimir Poetin zijn er.

Lees verder:

http://www.ad.nl/buitenland/hamburg-zet-zich-schrap-voor-10-000-gewelddadige-demonstranten~a755fc8d/

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Compleet wapenarsenaal bij linksen in Hamburg en Rostock

  1. En je pijlen maar blijven richten op rechts als zijnde gevaarlijk. Idiote regeringen en (schijn)veiligheidsdiensten

    Like

  2. HetZalWelWeer // juli 6, 2017 om 20:21 //

    Tja, maar nu even wat anders.

    Ativisten kunnen ze wel tegenhouden, maar immigranten niet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: