Nieuw

Aan dit huiveringwekkende terreurcomplot is Duitse stad Düsseldorf ontsnapt

In het centrum van Düsseldorf moesten ze een verschrikkelijk bloedbad aanrichten. Maar dat terreurcomplot konden ze nooit ten uitvoer brengen. Nu staan de IS-terroristen terecht en komen alle gruwelijke details naar boven.

Het is het zogenoemde ‘Mumbai’-scenario waar de veiligheidsdiensten al jaren voor vrezen. In de smalle en drukke straten van de oude stad zouden de jihadisten bomvesten laten ontploffen. De vluchtende menigte zou aan het uiteinde van de straatjes opgewacht worden door telkens twee terroristen met automatische wapens om nog veel meer slachtoffers te maken.

Dat bloedige scenario, vernoemd naar de aanslag in de Indiase stad Mumbai waarbij 171 doden vielen, moest in Düsseldorf al lang in de praktijk gebracht zijn. Volgens het Duitse parket had een IS-commandant de massamoord reeds in 2014 bevolen.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3201887/2017/07/06/Aan-dit-huiveringwekkende-terreurcomplot-is-Duitse-stad-Dusseldorf-ontsnapt.dhtml

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Aan dit huiveringwekkende terreurcomplot is Duitse stad Düsseldorf ontsnapt

 1. Duchesne // juli 6, 2017 om 21:33 //

  Het zijn niet de aanslagen waar men voor moet vrezen, maar de constante verdringing en de bedreigingen en geweldsmisdrijven die overal plaatsvinden. De dagelijkse portie multicultureel gelijk zijn waarbij sommigen meer gelijk zijn dan anderen, althans volgens de protocollen van politie en de uitdeelziekte van de overheid voor alles wat een kleurtje heeft en keelklanken produceert en apotheker is, of medicijngebruiker, in het Arabisch maar twee letters verschil….zouden die politici die het steeds hadden over apothekers en chirurgen misschien slechte tolken hebben gehad?

  De randdebielen die een aanslag plegen zijn daarna verleden tijd, meestal….kwestie van gat in de grond, paar vaten varkensvet erop en dicht die hap. Een leger politici die even komen medeleven en hun gezicht met een grijns iedere beschikbare camera injanken maar okee, als je in een concertzaal zit en je word als een beest afgeslacht is dat een beetje klote, zeker als je regering jou verbied middelen tot zelfbescherming te bezitten. Klote, maar goed, je bent dood en het gevaar is dus over. Het is een stuk lastiger ls je om je heen steeds meer zusjes, vriendinnen en dochters ziet die de lust tot leven kwijt zijn na gebruikt te zijn als lapje voor een halal zaadlozing van apothekersassistenten en raketgeleerden….

  Het is de dagelijkse druk en de verholen terruer die de echte slachtoffers maakt, dag in dag uit, jaar na jaar…..

  En daar zit het echte probleem, een probleem vannd estraat, op de straat en enkel op te lossen als de straat word schoongeverrd, permanent. Thee is geen schoonmaakmiddel, thee lost niks op. Het verscheuren van dat paspoort teveel en het permanent uitwerpen van buitenlandse criminelen helpt, na ze alles te hebben afgenomen zodat misdaad niet rendeert.

  Het had misschien wel een zegen geweest als de terreur in Dusseldorf was losgebroken, opdat windelijk de ogen opengaan van de idioten die ons overvoeren met apothekers en hartspecialisten en milieugeleerden. Aan de andere kant, als van de linkse knakkers hun kinderen aouden worden afgeslacht zouden se nog een excuus vinden voor de daders en ze financieel in hun zware periode van rechtsgang en gevangenis ook nog ondersteunen daarna. Misschien gaat moeder de vrouw ze nog wle aftrekken in de bajes omdat het toch zo zielig is, en daarna wat bloemen op dochters grafje leggen. De linksmensch is opzettelijk blind voor realiteit, simpelweg omdat de droom van een bruine brij het ultieme klaarkomen vertegenwoordigd.
  Misschein moet links geen ogen opendoen maar misschein is het beter als ze permanent gesloten worden…voor verraders geen compassie maar een gat in de grond, overal en ergens.

  Batavlan, de boulevard van Nice, Kerstmarkt Berlijn, Vliegveld Brussel, treinstation Madrid, etc…etc…etc….maar al die kleine incidenten waarbij iemand het leven liet of permanten beschadigd raakte, daar walst de pers samen met de politiek als een roedel homo’s met diarrree overheen alsof het nooit gebeurde. Wie weet nog de moeder met de kinderen die bij het ontbijt op het vakantiepark werden neergestoken omdat ze onzedig gekleed waren….en al die andere eenlingen…..al die andere slachtoffers die nooit de pers haalden….

  De hele aanpak van het probleem met gekke apothekers, slingerende boomapen die hun IQ en schoenmaat met dezelfde cijfers kunnen aangeven…dat is de echte ondermijning van onze wereld, samen met de politici die liegen, de pers die verzwijgt en de politie die de cijfers verstopt….

  Dus sta even stil bij een massagraf, maar weet dat er vele eenzame graven in Europa per dag bijkomen, sommigen zichtbaar, anderen in wording. De gevolgen van verkrachting of een zwaar geweldsmisdrijf zijn voor de slachtoffers vaak een heel langdurig gebeuren, vaak levenslang, voor hoe lang dat ook is. En hulp, vergeet het, de budgetten zijn voor de dobbernegertjes en de zandapen, oeps, apothekers met hun trauma’s. In mijn optiek moet een besmettelijke ziekte in quarrntaine, de bron worden aangepakt. Wel een hele veestapel afmaken omdst er enkel dieren ziek zijn en de economische belangen geschaad kunnen worden, maar een epedemie van geschifte sekteaanhangers word bestreden door de burgers weerloos en machteloos te maken.

  Wie zijn de daders? Iedereen die stemde op de politici die de kacht hebben, iedere politcius die in Den Haag democratie roept en vervolgens een minister president nog de hand schud nadat hij het volk als wc papier heeft gebruikt. Al die lieden die vluchtelingen binnensleuren omdat hun ego nog teveel op niveau Paulus de Boskabouter zit.

  Iemand trouwens enig idee of het zinniger is te geloven in kabouters dan in Allah of God? De kans op een ontmoeting met kabouters is groter dan met jut en jul…maar met goeie drugs is natuurlijk veel mogelijk.

  De enige oplossing tegen terreur is de beloning onmogelijk maken, de enige oplossing tegen migratie invasietroepen is het stoppen voor de grens. Zink twintig boten en nummer 21 blijf tin de haven. Gooi alles dat zich niet kan identificeren dezelfde grens over als waar ze zijn binnengekomen. Maak asiel zonder identificatie onmogelijk en zet hele strikte regels neer om voor asiel in aanmerking te komen. Maak de procedure kort, niet langer dan een maand. Leg de bewijslast bij de aanvrager. Wie echt in nood is zorgt dat hij of zij een manier achter de hand heeft om te bewijzen wie men is, bijvoorbeeld foto’s online of documenten die in de cloud wachten om te worden getoond. Als iedere migrant een mobieltje heeft dan zal men ook in staat zijn afkomt en identiteit te overleggen. Maar misschien wil het COA wel niet dat er een strikt beleid komt, er hangen ten slotte veel boterhammen aan de asielindustrie. Het zijn eigenlijk net schoonmakers van chemisch afval die een kuub afval mengen met een kuub schoon zand en vervolgens een resultaat van schoonmaken van 50% claimen en de kuil ergens in waterwingebied volstorten. Het hele asielgebeuren is misschien wel het meest incompetente dat de westerse mens ooit heeft uitgevoerd. Sommigen dan.

  Maar goed, Julius Ceasar bewees het al, een ongewapende bevolking is alle kanten op te sturen en eenvoudig alles af te nemen, incluis de toekomst en de wil om te leven. Onze politici doen hetzelfde, afnemen en afbreken, omdat opbouwen inspanning en visie vereist, en het risico te falen in de poging daartoe….een machteloze burger is echter een vereiste, een slaaf die wacht op aanwijzingen, een sektelid in wording.

  De enige die iets kan doen is de burger zelf, op vele manieren, maar vooral door dwarste gaan liggen, door hetzelfdegedrag als de migranten te gaan vertonen. Door te eisen, door te schelden, door te dreigen, door te spugen, door te verkrachten, te steken, te moorden. Het werkt voor onze multiculturele wederhelft, dus laat jezelf cultureel verrijken. De burgermeester in de bek spugen of zijn gemeentesecretaris anaal en oraal te nemen is een soort proefexamen voor het samensmelten van culturen, het summum van intergratie en diversiteit, dus mannen en vrouwen van Nederland, trots van de klei en de zandgronden, zonen en dochters van Jan de Witt*, handen uit de mouwen, rochel in de wangzakken, rits open en broek op de enkels en laat de sappen spetteren…

  * toch inteelt dan?

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 6, 2017 om 22:35 //

  Off-topic;
  Wat grappig! Het HLN is het zusje of het broertje van het AD, duidelijk te zien ook aan de nagenoeg gelijke opzet van de internetsite. Bij het AD kon je vroeger “reageren” al viel dat wel onder waanzinnig scherpe moderatie, eentje die ook zover ging dat als je eenmaal een niet-policor opmerking had gemaakt je tenminste een week niet meer doorgelaten werd. Daarna verdween de hele mogelijkheid tot reageren tot het een aantal weken weer terugkwam. Met dit verschil dat er nu helemaal niemand meer doorgelaten word !! Telkens staan er weer artikelen met onderaan; “reacties 0”.
  En dan die aanslagen; het mag een wonder heten dat er niet al veel meer gepleegd zijn door “terugkeerders” of door “gewone soldaten” van IS. Die komen wel hoor maak je maar niet ongerust maar tot die tijd moeten wij geloven dat de diverse overheden alles hebben gedaan om de schijnveiligheid te garanderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: