Nieuw

632 islamitische eigenaardigheden tussen 2007 en 2008

Seniorennet.be heeft vanaf november 2007 tot en met december 2008, in veertien maanden dus, 632 ‘islamitische eigenaardigheden’ opgetekend. Het zijn allemaal voorbeelden van islamisering. 632 in veertien maanden tijd. Ik kwam het net tegen toen ik iets aan het opzoeken was en vond het wel de moeite waard om te melden.

  1. Islamitisch document roept op tot boycot verkiezingen

België. Dec. 2008

In Brussel en op het internet is er een Franstalig document in omloop dat oproept tot het boycotten van de verkiezingen van 10 juni en wordt verspreid in de arabisch-islamatische gemeenschap in Brussel

Het document werd opgemaakt in een Brusselse moskee, waar salafisten komen bidden. Het salafisme is een stroming binnen de islam, die het geloof terug wil brengen naar zijn oorspronkelijke vorm.

 

  1. Taliban gaat schoolgaande meisjes doodschieten

Islamabad. Dec. 2008

De Taliban hebben meisjes in de noordwestelijke Pakistaanse Swat-vallei verboden naar school te gaan op straffe van de dood. ,,U heeft tot 15 januari de tijd om te stoppen met het naar school sturen van meisjes. Als u geen aandacht besteedt aan deze waarschuwing, zullen we dit soort meisjes doden”, aldus een Talibanleider op de radio.

Ze waarschuwen ook scholen om geen meisjes aan te nemen, anders blazen we de gebouwen op, ging de verklaring verder.

 

  1. Ahmedinejad spreekt kerstboodschap uit voor Britse zender

Engeland. Dec. 2008

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad zal op uitnodiging van de Britse zender Channel 4. op 1e kerstdag een kerstboodschap uitspreken

Elk jaar spreekt een persoon een alternatieve kerstboodschap uit als tegenhanger voor de traditionele kerstrede van koningin Elisabeth.

Ahmadinejad heeft een spirituele kerstboodschap, en nu we een moeilijke tijd in de internationale politiek tegemoet gaan, bieden we onze kijkers inzicht in een alternatieve kijk op de wereld.

Dat is hoe snel het gaat. Syp Wynia heeft een lijst voorbeelden van islamisering aangelegd. Ik heb er twee (1, 2), maar niet zó snel, en zó veel. Het is simpelweg teveel en te snel om bij te houden.

We worden in een onvoorstelbaar tempo onder de voet gelopen en aan de kant geschoven, terwijl net aan 10% mohammedaan is in dit land. Denk je eens in hoe het gaat als 20% de terreurprofeet volgt.

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on 632 islamitische eigenaardigheden tussen 2007 en 2008

  1. JackvanderVeen // juli 6, 2017 om 13:30 //

    Algemeen bekend, statistisch vanuit het verleden tot heden opgetekend, is dat voorbij de 20% alles in een stroomversnelling schiet en het betreffende land binnen enkele jaren volledig onder islamitisch bestuur valt.
    Die lynxe sociale flikkers helpen in ons land ook nog een handje, walgelijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: