Nieuw

PvdA baantjesmachine draait overuren – Roos Vermeij gaat pensioenfonds leegroven

Na Martijn van Dam, Martin van Rijn en Ahmed Marcouch is Roos Vermeij het vierde PvdA-kopstuk dat een prestigieuze baan vindt na de politieke loopbaan. Vermeij wordt full-time bestuurder van het pensioenfonds PME. Telegraaf >>

Nederland is bezet, door de PvdA. We zijn hun persoonlijk wingewest. En nee het ligt niet aan u, wij hadden ook nog nooit van Roos Vermeij gehoord, terwijl ze toch vier jaar in de Tweede Kamer gezeten schijnt te hebben.

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6153 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on PvdA baantjesmachine draait overuren – Roos Vermeij gaat pensioenfonds leegroven

  1. Kokkelkorn // juli 6, 2017 om 06:58 //

    Doodstraf voor alle rovers van ons pensioengeld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: