Nieuw

Ophef om miljoenenvergoeding voor terrorist

OTTAWA (ANP/RTR) – De Canadese regering is van plan een voormalige gevangene uit Guantanamo Bay een schadevergoeding te betalen van omgerekend 6,8 miljoen euro. Ook worden excuses aangeboden aan Omar Khadr, zeiden twee goed ingevoerde bronnen dinsdag. De oppositie is woedend om de ,,riante beloning voor een veroordeelde terrorist”.

De zaak van Khadr houdt de gemoederen in Canada al jaren bezig. De Canadees werd in 2002 op vijftienjarige leeftijd na een vuurgevecht opgepakt in Afghanistan. Hij bekende een hospik te hebben gedood en werd de jongste gevangene in de Amerikaanse militaire gevangenis op Cuba. Hij zat er uiteindelijk tien jaar vast.

Lees verder:

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/opmerkelijk/ophef-om-miljoenenvergoeding-voor-terrorist/ar-BBDLFH6

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Ophef om miljoenenvergoeding voor terrorist

  1. skeeter // juli 6, 2017 om 04:54 //

    We hebben Zweden ingehaald.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: