Nieuw

Bill Gates changes mind, warns about migrants overwhelming Europe

Bill Gates once urged America to take in a million migrants like Germany. Now he’s apparently starting to come to his senses a year-and-a-half later, after all the prior warnings about this suicidal immigration policy. Maybe his change of heart is tied to the dire impact of these migrants upon the European economies, which will have a negative impact upon his own profits.

Whatever the reason, Gates is now issuing a warning of his own that Europe must stem the flow of migrants or it will be overwhelmed:

The American billionaire’s comments come as European leaders discuss what to do about the surging number of Africans arriving in Italy each week, with Rome calling for other European Union (EU) nations to open their ports to docking migrants so as to ease pressure on the Mediterranean nation.

A reminder: Islamic State leader al-Baghdadi promised three years ago that “Rome will be conquered next” and called upon Muslims “to flock to the ‘Islamic State’ to gather for a battle against non-believers throughout the world.” So far the Islamic State has made good on its promise, helped along by useful idiots of the West…
readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1527 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Bill Gates changes mind, warns about migrants overwhelming Europe

 1. Duchesne // juli 5, 2017 om 20:04 //

  ..je kan dit soort verandering in denkwijze met vele spreekwoorden en gezegden van commentaar voorzien, zoals: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, lering trekken uit fouten etc.etc.etc…maar het schaap verdrinken in een gedempte put zou beter passen…

  …het is mooi als prominente figuren de ogen openen en publiek hun verkeerde inzichten corrigeren, dat juich ik toe, maar het draait de boel niet terug. Als Bill Gates eindelijk door heeft wat de impact gaat zijn van de vloedgolf migranten die nog komt en de ellende die de reeds aanwezige figuren vormen dan zou een fikse donatie voor hen die dit bevechten meer van nut zijn dan een persconferetie en verder “bussiness as usual”….

  So Bill, get out yer checkbook, get your friends to do the same and start supplying people who fight the absurd immigration and replacement politics with better means. Bullshit walks but money talks. Guns also helpfull, as words fail to reach ears and words and votes get ignored.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik moet nog zien of hij het echt meent. Hij kan dit laten zien door het voor geheime diensten erg moeilijk te maken om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot e-mailaccounts van Hotmail, en te herhinderen dat geheime diensten bewust gecreëerde achterdeurtjes in Windows krijgen, dit in aanvulling tot de hackmogelijkheden die er al in Windows zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Ghehe:

  Liked by 1 persoon

 4. Dan moet t om t geld zijn @Fub, LOL

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: