Nieuw

“Bankiers vs Populatie”

Door ingezonden: Van Hamelen

Er zijn genoeg mensen die zeggen dat de bankiers achter al het kwaad en de meeste oorlogen in de wereld zitten. Zo hebben zij zogezegd de macht over wereldleiders doordat de landen schuld hebben bij de bankiers. Ze hebben de macht over de media waarmee ze met elk sprookje elke huiskamer weten te bereiken, en macht over de film- en entertainment-industrie om de massaconsument te misleiden en overtuigen met scenario’s en ideeën. Ik zal proberen dit zo kort mogelijk uiteen te zetten.

De invloed op regeringen.

Elk land heeft een staatsschuld en die schuld moet betaald worden aan de bankiers. De staatsschulden van landen worden voornamelijk opgekrikt door het voeren van oorlog en het maken/ontwikkelen van wapens. De bankiers ontvangen hoge rentes en hebben dus veel voordeel bij oorlogen. Hoe meer geld de regeringen uitgeven om elkaar of militante groeperingen te bestrijden, hoe rijker zij worden en hoe meer invloed ze kunnen uitoefenen. Zo speculeerde George Soros in 1992 tegen de pond en wist de Engelse munt met vijftien procent in waarde te laten zakken met enorme gevolgen voor de bevolking. Ook financieren ze bepaalde partijen specifiek om oorlogen in stand te houden en mensen tegen elkaar op te zetten. Doordat de bankiers zoveel en eigenlijk “al het geld” bezitten, zijn de middelen die zij in kunnen zetten zoals lobbyisten, media (en dus publieke opinie) en bijvoorbeeld militanten oneindig. Als een regering dus besluit om niet mee te werken met de bankiers, riskeert het haar economische ondergang met alle chaos die daaruit ontstaat op de koop toe. Dat zou ik zelf beschrijven als een gigantische invloed op de regeringen.

De media.

De media is in handen van een paar mensen. Laten deze mensen nu toevallig bankiers zijn. Het gaat niet om alle media maar wel over de mainstream media die het meeste bereik hebben. Er worden publieke opinies gevormd, gevoelens gekweekt en emoties geraakt om de denkwijze van de mens te beïnvloeden. Er wordt een “gedoogzone” gecreëerd voor oorlogen en ook de misdaden van regeringen tegen het eigen volk. De media kan er voor zorgen dat het klimaat op straat binnen een oogwenk verandert en zo hebben zij dus een grote bijdrage aan het ontstaan of oplossen van conflicten. Het vermoeden is dat de bankiers achter de aanslagen van 9/11 zitten om zo verdere conflicten en ontwrichtingen te rechtvaardigen. Beeldvorming in de mainstream media schets echter geheel iets anders. De media zorgt er voor dat “de oorlog tegen terreur” voor de belastingbetaler (die immers betaalt voor al het leed) door de beugel kan.

Hollywood en entertainment.

Zonder steun van de bevolking is er geen “rechtvaardiging” voor oorlog. Daar waar de regeringen invloed missen hebben de films en producties van Hollywood en bijvoorbeeld Disney een grote invloed op veel mensen hun denkpatroon. Ongehinderd en ongemerkt bereiden zij ons voor en maken zij ons gemakkelijk bij onprettige situaties. Het volgen van idolen wordt ons met de paplepel ingegoten. Eerst is het “Micky”, “Donald” of een ander tekenfiguur en via een K3 word je bekendgemaakt met de grotere idolen zoals “Michael Jackson”, “Will Smith”, Leonardo DiCaprio”, “2 Pac” en de lijst gaat door en door. Als ik spreek over idolen bedoel ik eigenlijk moderne Goden. Wanneer je niet luistert naar de overheid is er een grote kans dat je wel beïnvloed wordt door een mening of uitspraak van één van deze idolen. Op die manier is buiten de berichtgeving van de media de entertainmentindustrie de belangrijkste manier om invloed uit te oefenen. Buiten de enorme invloed die de entertainmentindustrie heeft is het ook nog eens een hele mooie afleiding van wat er werkelijk speelt.

“Psychopaten zijn in de minderheid maar regeren ons dagelijks leven. -80% heeft een goed begrip van wat universeel goed en slecht is. -20% van onze samenleving, dus ook misschien je buurman, de lerares op school, je zus, vader of eigen zoon is een psychopaat. De meeste psychopaten hebben maar een kleine invloed of zelfs geen invloed. -13,5 % van de psychopaten kom je tegen in het dagelijks leven in elke laag van de samenleving. Toch is het genoeg om delen van de maatschappij te ontwrichten waardoor de, -6,5% psychopathische wolven kunnen regeren over de overige, -80% makke lammetjes.”

Een conclusie kán zijn dat de bankiers ons proberen tegen elkaar op te zetten om er zelf van te profiteren. De enorme mensenmassa’s die richting Europa trekken worden met opzet gestimuleerd te blijven komen om uiteindelijk, onvermijdelijk, te leiden naar opstanden en burgeroorlogen. Vergeet niet dat elke oorlog aan twee kanten door de bankiers en dus door de regeringen en dus door jou en mij, de belastingbetaler betaalt word. Om tot een oplossing te komen met zo min mogelijk bloedvergiet is het zaak de mensenmassa’s snel te stoppen om een “clash off society’s” te voorkomen. Daar zit niemand op te wachten behalve de bankiers en de door hun bespeelde idolen en politici. Op dit moment hebben zij alleen het internet nog niet volledig onder controle maar ook dat medium zal binnenkort een aantal transformaties ondergaan. Transformaties die voornamelijk bestaan uit censuur van de voor hun beschadigende meningen. Net als dat alles wat hun denkwijze en richtgeving niet weergeeft zoveel mogelijk gecensureerd wordt.

De 80% moet wakker worden en opstaan!

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Bankiers vs Populatie”

  1. Alphons Mantel // juli 6, 2017 om 08:55 //

    de toezichthouders op banken slapen voortdurend

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: