Nieuw

Sweden: Migrants Sexually Assaulting Schoolgirls On ‘Industrial Scale’

by William

Thanks to the Swedish government’s short-sighted, dangerous mass immigration policies, not only are Sweden’s people having to contend with rising levels of violence and terrorism, it has also transpired that migrant ‘children’ are sexually assaulting Swedish girls in classrooms right across the country.

Afbeeldingsresultaat voor sweden rapeInvestigative journalist Joakim Lamotte has made the claim after visiting schools around Sweden, also claiming that children or teachers who dare to speak out about this epidemic of sexual violence are branded ‘racist’. Lamotte, who used to work for Sweden’s state broadcaster SVT, is not allowing such concerns to prevent him from speaking out about the issue, declaring in a recent Facebook post “I refuse to be silent about this”.

“I refuse to be silent about this. Then I would not be able to look myself in the eye. So I ask you who are silent about this: politicians, policy makers and school managers. Can you see yourself in the eyes when you get up in the morning?”

– Joakim Lamotte

Lamotte, who travels to schools to talk to students about sexual abuse, reported that many young girls recounted their recent experiences with foreigners in schools. It is not uncommon to hear female students say that they no longer feel safe…

readmore>>
defendevropa
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Sweden: Migrants Sexually Assaulting Schoolgirls On ‘Industrial Scale’

 1. Yvonne // juli 4, 2017 om 16:15 //

  je moet niet alleen op straat lopen, zal hij wel even bepalen
  ik ben gescheiden en mijn familie woont verder weg, dus ik zou geen boodschappen kunnen doen, niets
  alleen maar binnen zitten, sodemieter toch op met dat achtelijke gedoe, we leven in 2017
  niet in het jaar 717

  Liked by 1 persoon

 2. Feniks // juli 4, 2017 om 20:53 //

  Yvonne, dat leven in 717 doemt in heel, heel erg snel tempo op.
  In Amsterdam loop ik met een alerte hond naast me (en nog wat meer) en tegenwoordig ook in “reservaat” de Gooische matras in bepaalde straten.
  En da’s niet zomaar, ik heb een politie aangifte wegens bedreiging liggen.
  Duidelijk?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: