Nieuw

Oostenrijk stuurt gepantserde voertuigen naar de grens om de immigratietsunami te stoppen

Foto: Pixabay

Oostenrijk heeft gepantserde voertuigen verplaatst naar de grens van Italië en heeft medegedeeld dat het grenscontroles gaat invoeren om een migranten instroom te verhinderen, meldt Reuters. Oorzaak is het grote aantal asielzoekers en migranten die in Italië aankomen.

De immigratie via de Middellandse Zee is nu zo extreem dat Oostenrijk grenscontroles bij zijn buurland Italië gaat uitvoeren, waar de immigranten als eerste aankomen.

Tot nu toe zijn dit jaar meer dan 100.000 migranten de Middellandse Zee overgestoken. 85 procent gaat naar Italië.

Op 22 juni meldde de Zweedse staatstelevisie SVT dat het bijna uitsluitend handelt om “economische migranten”, in het bijzonder jonge Afrikaanse mannen, die Europa als één grote bankautomaat zien”.

Oostenrijk heeft 750 soldaten klaarstaan om de grensbewaking uit te voeren. Gepantserde voertuigen zijn ook aan naar de grens met Italië verzonden.

– De situatie in Italië wordt steeds meer en meer acuut, en we moeten gereedstaan zijn om een ​​situatie zoals in de zomer van 2015 te vermijden, zegt een woordvoerder van de Oostenrijkse minister van Defensie Hans Peter Doskozil tegen Reuters.

Hanspeter Doskozil heeft ook gezegd dat hij verwacht dat de grenscontroles binnenkort worden ingevoerd.

Italië heeft onlangs de EU om hulp gevraagd om de enorme immigratiestroom te hanteren. De overheid van het land heeft ook gedreigd de schepen te stoppen die de economische vluchtelingen op de Middellandse Zee ophalen. De mensenhandelaars droppen de migranten net buiten de Noord-Afrikaanse kust, en worden vervolgens opgepikt door de zogenaamde reddingsschepen uit Europa die ze naar Italië vervoeren.

Bron:

http://www.krone.at/oesterreich/alarmplan-750-soldaten-fuer-grenzsicherung-bereit-fluechtlingsstroeme-story-576908

http://www.friatider.se/sterrike-s-tter-bepansrade-fordon-f-r-att-stoppa-invandring

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Oostenrijk stuurt gepantserde voertuigen naar de grens om de immigratietsunami te stoppen

 1. “Italië heeft onlangs de EU om hulp gevraagd om de enorme immigratiestroom te hanteren. De overheid van het land heeft ook gedreigd de schepen te stoppen die de economische vluchtelingen op de Middellandse Zee ophalen. ”

  Waarop het antwoord van de EU was dat de kolonisten dan maar in Frankrijk en Spanje gedropt moesten worden. En die Italianen lieten zich zelfs ontvallen dat Rotterdam ook een mooie haven is …

  Like

 2. HetZalWelWeer // juli 4, 2017 om 20:32 //

  Moeten ze ook groen licht hebben om te mogen schieten, anders heb je niets aan gepantserde voertuigen en is het alleen maar weer voor de bühne.

  Like

 3. polderboy // juli 4, 2017 om 20:49 //

  Nou, volgens kardinaal Timmermans in de EU basiliek te Brussel, zal met die grens controle ellende ontstaan, en vreselijke chaos, waarna gruwelijke epidemieën uitbreken, tot slot gevolgd door alles vernietigende oorlogen…
  Ben benieuwd of onze Nostradamus gelijk krijgt?

  Mijn tarot kaarten zeggen Timmermans een kwakzalver is.

  Like

 4. Duchesne // juli 4, 2017 om 21:06 //

  De Italo’s gaan straks al die apen een tijdelijk speciaal bij Bertoli bedacht visa voor de EU geven zodat het problerm niet langer dat van Italie is, en niemand die er wat tegen kan doen….Griekenland volgt….

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 4, 2017 om 22:37 //

  De gekte is compleet, de EU belooft van alles en nog wat terwijl de lidstaten hun afspraken niet nakomen, kennelijk hebben de betrokken lidstaten andere ideeën dan de Europese Commissie, doordat landen de bevelen uit Brussel naast zich neerleggen krijgen we straks dus een clash en het ziet er niet naar uit dat Brussel dat gaat winnen. Ze zullen ongetwijfeld met financiële maatregelen/straffen gaan dreigen. Het zal mij benieuwen, misschien is dit het begin van het einde van de EU.

  Like

 6. Ghe:

  Like

 7. Misverstand: toch geen grenscontroles bij Oostenrijkse grens met Italië | NOS

  http://nos.nl/artikel/2181577-misverstand-toch-geen-grenscontroles-bij-oostenrijkse-grens-met-italie.html

  Like

 8. Pieter Jaap Aalmoestrekker // juli 6, 2017 om 10:10 //

  Ik Pieter Jaap, vind dat het allemaal best meevalt.
  Ik kan nog wel een paar migranten gebruiken voor mijn politiekorps, dat is altijd nuttig als weer op joden jacht gaan.
  Laat ze maar komen, die jongens, Fatima en ik scholen ze wel om.
  Mark en Lodewijk hebben er vast nog wel een potje subsidie voor over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: