Nieuw

Fatih-moskee is erkenning kwijt

Vlaams minister Liesbeth Homans (N-VA) trekt de erkenning van de Fatih-moskee in Beringen in. “Bevolkingsgroepen worden er tegen elkaar opgezet of uitgesloten”, concludeert ze uit een brief die de moskee haar stuurde.

Een ware storm veroorzaakte Homans toen ze in april aankondigde dat ze op basis van een rapport van de Staatsveiligheid de procedure zou opstarten om de tweede grootste moskee van het land droog te leggen. De inlichtingendienst vond haar actie overdreven: de moskee kwam “slechts zijdelings” aan bod in een rapport over de mogelijke rol van de Belgische Diyanet-moskeeën in de ‘zuiveringsoperatie’ van het Turkse Erdogan-regime.HLN >>

Heel wat moskeeën jihadcommandocentra zijn genoemd naar islamitische massamoordenaars, maar Fath slaat wel ongeveer alles en wist je dat we er daar tegen de 75 van hebben in Nederland. Het is niet precies te achterhalen, omdat de overheid weigert die informatie te geven sinds een jaar of tien. Maar van de bekende lijstjes moskeeën in Nederland via wiki of andere sites vind je er 15 op ongeveer 1/5e van het totaal aantal moskeeën.

El-Fath, Fatih:

Mehmed II or Mahomet II[1] (Ottoman Turkishمحمد ثانى‎, Meḥmed-i s̠ānīTurkishII. MehmedTurkish pronunciation: [ˈmeh.met]; 30 March 1432 – 3 May 1481), best known as Mehmed the Conqueror (el-Fātiḥالفاتح), was an Ottomansultan who ruled first for a short time from August 1444 to September 1446, and later from February 1451 to May 1481. At the age of 21, he conqueredConstantinople (modern-day Istanbul) and brought an end to the Byzantine Empire. Mehmed continued his conquests in Anatolia with its reunification and in Southeast Europe as far west as Bosnia. Mehmed is considered a hero in modern-day Turkey and parts of the wider Muslim world. Among other things, Istanbul’s Fatih district, Fatih Sultan Mehmet Bridge and Fatih Mosque are named after him.

wikipedia >>

20151218_192216[1]

control en scroll om in te zoomen

Oriana Fallaci in “De Kracht van de Rede”:

“Ken je de beschrijving van de val van Constantinopel, die de schrijver Phrantzes ons heeft nagelaten? Misschien niet. In een Europa, dat alleen maar om moslims huilt, nooit echter om christenen, Joden, boeddhisten of Hindoes, zou het niet politiek correct zijn om iets te weten over de details van de val van Constantinopel.

De bewoners van Constantinopel vluchtten bij het invallen van de nacht, terwijl Mehmed II de door Theodosius opgerichte muren met kanonnen beschiet, in de kathedraal Hagia Sophia en beginnen daar psalmen te zingen om God om barmhartigheid te smeken. De patriarch leidt bij kaarslicht de laatste mis en, om de bangsten te troosten, roept hij:’Wees niet bang! Morgen zullen jullie in de hemel zijn en zullen jullie namen tot het einde der dagen voortleven!’ De kinderen huilen en hun moeders snikken: ‘Stil maar mijn kind, stil maar! Wij sterven voor ons geloof in Jezus Christus! Wij sterven voor onze keizer Constantijn XI en voor ons Vaderland!’ De Ottomaanse troepen dringen met tromgeroffel door de openingen in de ingestorte stadsmuren naar binnen, overweldigen de Genuese, Venetiaanse, en Spaanse verdedigers, slachten iedereen met hun kromzwaard af, stormen vervolgens de kathedraal in en onthoofden zelfs de baby’s. Met hun hoofdjes doven ze de kaarsen … Het bloedvergieten duurde van de dageraad tot in de middag. De soldaten bedaarden pas toen de grootvizier op de preekstoel van de Heilige Sofia klom en de moordenaars toesprak: ‘Jullie kunnen ophouden. Deze tempel behoort nu aan allah toe.’ En intussen stond de stad in brand. De soldatenbende hield zich bezig met kruisigen en spietsen. De janitsaren verkrachtten de nonnen (vierduizend in enkele uren) en sneden ze vervolgens de keel af, of ketenden de overlevenden om ze op de markt in Ankara te verkopen. En de hovelingen bereidden het Overwinningsmaal, een banket waarbij Mohammed II zich(met maling aan de Profeet) bezatte aan wijnen uit Cyprus. En omdat hij een zwak had voor jongelingen, liet hij de oudste zoon van de Grieks-orthodoxe groothertog Notaras halen. Het was een viertienjarige jongen die bekend stond om zijn knapheid. Voor de ogen van iedereen verkrachtte hij hem, en na deze verkrachting liet hij de andere leden van de familie Notaras halen. En voor de ogen van de jongen onthoofde hij hen, één voor één. Hij liet ook alle altaren vernietigen, de klokken omsmelten en ale kerken veranderen in moskeeën of bazaars. Ja, echt waar. Het was op deze wijze dat Constantinopel Istanbul werd.

Dat bloedbad, dit heiligschennis, deze verkrachting, deze massamoord, dat is de naam van deze moskee en daar zijn deze mohammedanen trots op. En dan hebben ze het gore lef om dat in ons land in ons gezicht te schreeuwen. Daar moet niet een varkenskop neergelegd worden, die terreurcentrale dient een varkenshouderij te worden.

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Fatih-moskee is erkenning kwijt

 1. danny // juli 4, 2017 om 11:59 //

  Alle haatpaleizen in Nederland en Europa per direct sluiten!
  Als allen haatpaleizen als ze gesloten zijn, doorzoeken op wapens en materialen om bommen te maken.

  Wij willen geen imperialisme van de islam in Nederland en Europa.

  Alle Europese grenzen dicht voor moslims!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Directeur school Eindhoven bedreigd wegens bezoek groep aan moskee – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: