Nieuw

€36.000 voor elke nieuwe NEDERLANDSE baby om de bevolking op peil te houden

De Nederlandse en Europese bevolking mág niet krimpen, want overbevolking is tof. En het is goed voor de economie om het hele land vol te bouwen met huizen, kantoren en fabrieken. Het milieu bloeit op als we de laatste restjes asfalteren.

Er worden allerlei smoesjes bedacht om de immigratie maar goed te praten. De ene keer is het vergrijzing, de andere keer gaat het om zielige vluchtelingen die we wel op móeten vangen. Alle smoezen zijn al vaak gedebunkt. Maar als het zo zou zijn dat de machtigen niet willen dat de Europese bevolking krimpt, of het nou is om de consumentenmarkt niet te laten slinken of om goedkope loonslaven ter beschikking te hebben, dan is in alle gevallen de import van mohammedanen en Afrikanen een wel heel dure manier om de bevolking op peil te houden.

Elke asielzoeker kost ons €36.000 per jaar.

Daarvoor krijgen we dan terug een daling van het IQ en levenslange uitkeringsafhankelijkheid.

Dat zijn nou niet bepaald de koopkrachtige consumenten waar het grootkapitaal veel aan heeft en ze zijn nog te stom om een lopende band te bedienen. En toch geven we daar per persoon per jaar €36.000 aan uit. Waarom heeft er nooit iemand bedacht om datzelfde bedrag, wat kennelijk beschikbaar is, uit te geven aan het stimuleren van de bevolkingsgroei met NEDERLANDSE baby’s ? Dan hebben we wel koopkrachtige consumenten en mensen die mee kunnen komen in de kenniseconomie. En we zijn geen geld kwijt aan integratie, criminaliteit, terreur en het asielcircus.

Geef Nederlandse ouders die Nederlandse kinderen maken het bedrag dat een asielzoeker ons jaarlijks kost, en een huis, en de Nederlandse bevolking groeit binnen de kortste keren als kool.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on €36.000 voor elke nieuwe NEDERLANDSE baby om de bevolking op peil te houden

 1. Alphons Mantel // juli 4, 2017 om 08:45 //

  ons land is nu reeds het dichtstbevolkte land van Europa

  Like

 2. Pieter Jaap Aalmoestrekker // juli 4, 2017 om 09:37 //

  Als het aan mij ligt, help ik persoonlijk de laatste Hollandse Amsterdammer de stad uit.
  Mijn moslimbroeder Ahmed wordt burgervader in Nijmegen, weer een zege voor de democratie.
  Je hoeft helemaal geen achterban of kiezers te hebben om baas te worden van een grote stad.
  Als je maar de belangrijke posten in het bestuur bezet, dat heb ik van Marx en Lenin geleerd, dat waren nog een flinke knapen met een VOC mentaliteit.
  Wij van de pvda gaan door met dit fantastische land nog verder naar de klote te helpen.
  Niemand stemt op ons, maar we hebben wel vrijwel alle grote steden in ons bezit, dat is geen gekonkel, nepotisme of clientelisme, maar slim gebruik maken van de democratie.
  Democrati,e wat is dat toch een mooie uitvinding voor ons moslimbroeders.

  Like

 3. sudare // juli 4, 2017 om 11:06 //

  De jacht op grote steden, het lijkt wel monopoly

  Like

 4. Voor onze bejaarden heeft onze overheid slechts 1/3 over….

  Like

 5. danny // juli 4, 2017 om 12:05 //

  ‘Geef Nederlandse ouders die Nederlandse kinderen maken het bedrag dat een asielzoeker ons jaarlijks kost, en een huis, en de Nederlandse bevolking groeit binnen de kortste keren als kool.’

  Ik zeg maak hier vast beleid voor.

  Ik zeg doen en zo snel mogelijk.

  Like

 6. Johan // juli 4, 2017 om 21:30 //

  Zowel het autochtone fok-programma als het allochtone immigratie-programma zijn beide principieel rampzalig.

  Like

 7. Johan // juli 4, 2017 om 21:32 //

  Maar als je moet kiezen en het kan niet anders, kies dan voor het autochtone en geef die 36 duizend euro per jaar aan een Nederlands gezin in plaats van aan die asielfokkers.

  Like

 8. Duchesne // juli 5, 2017 om 10:25 //

  …het enige wat er word gegeven is op verschillende plaatsen in Europa gratis eigen huizen voor asieleisers mits ze deze huizen opknappen en er vijf jaar wonen, waarvan ze die vijf jaar financieel worden ondersteund door de regeringen/EU….De bedoeling is dat ze na die vijf jaar zichzelf kunnen onderhouden….Dus na vijf jaar maken ze klleingeld van de huizen en vertrekken ze naar elders voor…oetkering……

  Ik heb in mijn leven voor iedere cent moeten knokken, ik heb met een schep onder huizen gelegen om geulen te graven zodat er geisoleerd kon worden, op plekken gewerkt waar de chemische troep letterlijk je oren en neus uitkwam, ik heb mezelf klapot moeten werken om ook maar een minimaal huisje te kunnen kopen, de eerste jaren met een auto accu licht gehad en met hout de verwarming omdat er slechts stromend water was, de oudste auto’s gereden en regelmatig moeten sleutelen om toch mobiel te blijven, rekeningen betaald waar ik van vond dat ze absurd waren en nutteloos, aan lopende banden gestaan en langzaam mezelf in de wereld naar boven gewerkt, naar school gegaan om meer te leren en niets is er ooit cvadeau geweest. en nu krijgen lieden die hier niets te zoeken hebben gratis een huis om op te knappen, geld om van te leven en als ze het niet meer willen en ze maken de vijf jaar af hebben ze een leuk financieel douceurtje voor hun verkapte arbeid……

  Nou, ik heb er een reden bij om er zoveel mogleijk naar de hel te wensen, en de gutmensch die het faciliteren. De zegeltjes zijn geplakt, er zijn er ondertussen meer voor nog een boekje en ik sta te popelen om ze in te leveren…

  Waarom gaat een autochtoon nog werken? Ik zie niet langer de logica van het opbouwen want je betaald voor lui die nooit iets bij zullen dragen behalve criominaliteit en een onveilige wereld. Mensen, saboteer alles wat je kunt, vul je zakken en laat de boel de boel. tegen de tijd dat het doordringt bij de massa is de boel zover in puin dat er niets meer recht te trekken is…

  Like

 9. Duchesne, als ik kinderen zou hebben, dan zou ik niet eens meer mijn best om er fatsoenlijke mensen van te maken die hun best doen op school om diploma’s te halen, om een baan te zoeken en netjes te leren sparen.
  Ze zullen met zo’n opvoeding altijd achteraan sluiten bij elke kansloze die er binnen komt.
  Maak er maar ploerten en criminelen van in deze wereld, want burgemeester zullen ze nooit worden.
  Dan maken ze tenminste nog een kans in de door en door verrotte wereld.
  En inderdaad, vul je zakken, en laat het ze zelf maar uitzoeken.
  Ze hebben er zelf om gevraagd.
  In een extreme wereld moet je extreem zijn om te overleven.

  Like

 10. Duchesne // juli 5, 2017 om 12:31 //

  Bert @….ik zie dat nu ook, jarenlang proberen fatsoen en respect in de opvoeding te verwerken en ondertussen zelf erachter komen dat het een corrupte smerige bende is en een grote “democratische” leugen….

  In mijn streven fatsoenlijke kinderen op te voeden heb ik ze feitelijk op achterstand gezet en opgezadeld met een moraal die wel eens hun ondergang kan zijn…..fuck fuck fuck.

  Like

 11. Als het goed is, zijn we vrijwel allemaal zo opgevoed, op uitzonderingen na.
  Daarmee zijn we allemaal op een achterstand neer gezet door onze ouders.
  We zijn allemaal veel te vriendelijk, lief en beleeft tegen alles.
  Dit is altijd een uitstekende keus geweest hier in Nederland om het uit houden met mekaar.
  Op zich was daar ook niets verkeerd aan, als de grenzen dicht gebleven waren en niet de hele wereld aan kansloze hier als prinsjes werd behandeld, maar er een voorkeur werd gegeven aan de oorspronkelijke bewoners.
  Maar ik ben bang dat we dat nooit meer gaan meemaken, dus het wordt alleen maar erger.

  Like

 12. Overbevolking is ook goed voor het milieu. Creëert een massa koolmonoxide. Daar houden plantjes en bloemetjes van, is goed voor hun fotosynthese. Daarom zijn we van aap naar mens geëvolueerd, om voor hun de fossiele brandstoffen uit de grond te halen en te verbranden. Daar worden ze groot van. Lang leven het groen!

  Like

 13. Even voor de goede orde.
  Telt die 36 000 euro neukpremie ook voor al die keren dat het zaad op de klippen is geslagen? En mond en kont neuken, geldt dat ook?

  Like

 14. En ik wil niet zeuren. Maar dat vruchtje van mij heeft me tot nu toe meer gekost dan 36 000 euro. Het is helaas geen winstpost. Met zijn excentrieke en vooral dure hobby’s. Als ik alles bij elkaar optel en afweeg maak ik dik verlies met een 36 0000 euro voor een kindje. Tel daar ook nog is op een vrouw die het kostenpostje geworpen heeft en om financiële genoegdoening schreeuwt. Voor gebruik van haar gleuf. Op de loop gaat met mijn geld. Kan ik alleen maar concluderen dat het Lebensborn proces gedoemd is om op een financiële mislukking af te lopen.

  Like

 15. skeeter // juli 7, 2017 om 03:44 //

  Uh Rommel, kooldioxide bedoel je

  Like

 16. Het zal wel. Who cares?
  We gaan toch allemaal dood. Terwijl die eikenboom uit de 17e eeuw op de hoek van mijn straat nog steeds leeft. Die heeft meer gezien dan jij of mij. Soms praat ik met hem, en dan ruist die met zijn bladeren terug.

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // juli 7, 2017 om 10:04 //

  Leuk ventje hoor die rommel, hij had zomaar een zoon van prinses Irene kunnen zijn, die praatte ook al met bomen ! Ik heb het weleens geprobeerd met paarden maar dat werkt ook voor geen meter 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: