Nieuw

“De slaapstand”

Merkel doet een tukje op vakantie in Tirol

Door ingezonden: Van Hamelen

Als ik loop in de stad en een willekeurig terras bekijk zie ik massa’s mensen in de slaapstand. Zij zitten zorgeloos te kwekken en zijn genietend van het mooie weer, de passerende mensen, de fluitende vogeltjes en vooral van zichzelf. Zo opgaand in hun eigen wereldje dat zij de buitenwereld alleen vorm kunnen geven aan de hand van hun eenzijdige perspectief. Zij vormen in mijn ogen het gedoogbeleid die onze regering het “recht” geeft onze samenleving te bespelen als een piano.

Het zijn juist die mensen die er voor zorgen dat onze leiders niet luisteren naar het volk. Het zijn juist die wegkijkers die er voor zorgen dat de echte problemen onbesproken blijven. De shownieuws kijkende, niets om politiek gevende en alle propaganda slikkende burger draagt bij aan het niet oplossen van echte problemen. Meegaand in de demonisering van Geert Wilders en Donald Trump laten zij elke vorm van realiteit achter zich. Op die manier voeren zij ook het dagelijkse debat. Zelfs bij de bakker wordt men wijsgemaakt dat Trump slecht is terwijl (als je er naar vraagt) men niet eens uit kan leggen waarom. Demoniserende propaganda heeft de gemiddelde persoon dusdanig gehersenspoeld dat de waarheid diep verborgen blijft onder de oppervlakkige meningen aangevoerd door de mainstream media, de politiek en de alles accepterende mens. Hoe dicht kunnen je ogen zitten?! De leiders die vechten voor de rechten van het westen worden neergezet als fascistische racisten die niks geven om hun medemens. De leiders die alle rechten van het westen opgeven om zelf aan de macht te blijven worden de hemel in geprezen alsof ze God zelf zijn. Laat dat nu precies de reden zijn dat zij zich ook zo gedragen. De nalatigheid van de slapende burger om hen te wijzen op het feit dat zij gekozen zijn dóór en vóór het volk, geeft hen het zogenaamde recht om te handelen zonder geweten. Er is immers niemand die er iets van zegt.

De VVD en het CDA komen weg met hun ondertekende kleuterklasbriefjes geschreven aan Willink omdat de media en de zittende orde het accepteert. Vervolgens wordt er over het hele onderwerp heen geluld alsof het niet bestaat! De beredeneringen van VVD en CDA worden niet eens ter discussie gesteld door de informateur, de politiek, de media en het grootste (dus slapende) gedeelte van de bevolking. “” Is kennelijk alleen goed te gebruiken als Lubach Wilders zwart wil maken, maar als er daadwerkelijk een vraag in het landsbelang is, blijft deze hashtag leeg! Het wegkijken en negeren van de echte zaken die er toe doen maakt van onze medelanders landverraders. Hoe kun je nog op de VVD stemmen en jezelf recht aankijken in de spiegel? Als je dan toch links wil stemmen neem dan gewoon GroensLinks bijvoorbeeld. Maar goed, het belangrijkste is dat we verbinden en de strijd aangaan voor onze gezamenlijke vrijheid! Nederland moet wakker worden, opstaan en terugslaan! Het is aan jou!

 

(naschrift Fub; inmiddels is Zalm al weer benoemd maar dat was op het moment van dit schrijven nog niet bekend. Mijn schuld dat het stuk pas na een paar dagen geplaatst wordt, ik was wat laks met mijn ‘brievenbus’)

Doe mee met 8.463 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7435 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on “De slaapstand”

 1. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juli 4, 2017 om 19:06 //

  …morgenavond en de rest van de week voordat Nederland weer in coma valt is iedereen even wakker en zal het wel weer medeleven en betreuringen worden en dat het politieke klimaat verhard….het zijn hen die de democratie kapot hebben gemaakt die bij het grafstaan te wenen, krokodillentranen, dat wel, maar ze waren en er betuigden sympathie…

  ….en allochtoon Moslimistisch Nederland zal claxxonerend door de straten gaan, lachend een triomf vierend die tegelijkertijd hun ondergang is….

  Liked by 1 persoon

 3. danny // juli 6, 2017 om 02:20 //

  Ik deel deze analyse.

  Ik houd nog wel van mensen wakker schudden.

  Je wilt niet weten wat ik allemaal over me heen krijg.

  Het wel om bekende: racist, fascist, ik discrimineer.

  Ach ja kan er niet meer warm of koud om worden.

  Heb inmiddels eelt op me ziel.

  Vervolgens fileer ik ze met hun idioterie.

  Dan houden ze eindelijk die slinkse policor snater dicht.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: