Nieuw

‘Criminele asielzoekers roofden binnenstad Nijmegen leeg’

NIJMEGEN – Een groep van twintig criminele asielzoekers heeft de afgelopen tijd in Nijmegen gezorgd voor een hausse aan winkeldiefstallen en zakkenrollerij. De groep behoort tot de 70 asielzoekers die sinds april verblijven in de voormalige Limos kazerne in Nijmegen-Oost.

Nijmegen weet pas sinds kort dat van die groep een harde kern van twintig asielzoekers crimineel is. In de Limos kazerne zorgde de groep voor een zeer intimiderende sfeer en werden medewerkers zelfs met de dood bedreigd. De vluchtelingen uit voornamelijk Marokko en Algerije zaten eerder in Groningen en Weert en zorgden ook daar voor problemen.

Lees verder:

http://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/criminele-asielzoekers-roofden-binnenstad-nijmegen-leeg~a050d894/

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on ‘Criminele asielzoekers roofden binnenstad Nijmegen leeg’

 1. Wat een grof schandaal!!
  Goedheid wordt bestraft.
  Maar één remedie: enkelte vlucht terug naar land van herkomst.
  Niet asnpassen, dan zeer snel opkrassn!!!
  Ondankbaar boeventuig

  Like

 2. Dumpen in zee zoals ze zijn gekomen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: