Nieuw

’Amsterdam financierde salafisme-lessen’

Kinderen van mensen met een laag inkomen hebben, met geld van de gemeente Amsterdam, godsdienst- en koranlessen gehad in de meest omstreden moskeeën van de stad. Dat blijkt uit een steekproef die wethouder Arjan Vliegenthart op verzoek van de raad heeft gemaakt. Telegraaf >>

Nee, Telegraaf: “Kinderen van mensen met een laag inkomen hebben” moslims.

Uit het overzicht dat Vliegenthart op verzoek van VVD-raadslid Marianne Poot heeft gemaakt, blijkt nu dat er ook lessen zijn gevolgd in de bekendste salafistische bolwerken van Nederland, waaronder bij El Tawheed, het geloofsgezelschap waar ook Mohammed B. (de moordenaar van Theo van Gogh) zich liet inspireren. Ouders die hun kinderen naar de eerder in opspraak geraakt Al Karama-moskee en de Arrayan-moskee stuurden, ontvingen via de gemeentelijke regeling geld.

El Tawheed had al lang gesloten moeten zijn:

De moskee is opnieuw in opspraak gekomen, nu wegens de verkoop van twee in het Nederlands vertaalde islamitische boeken. In Fatwas of muslim women wordt een pleidooi gehouden voor vrouwenbesnijdenis en wordt het slaan van vrouwen toegestaan mits het geen zichtbaar letsel oplevert. In de driedelige serie Minhaj El Muslim (De weg van de moslim) wordt aangezet tot het doden van homo’s. In het boek staat dat homo’s vanaf hoge gebouwen van een terras moeten worden gegooid met ‘het hoofd naar beneden en dat ze daar door het gooien van stenen moeten worden gedood’.De Tweede Kamer reageerde woensdag woedend na publicaties hierover in Trouw. CDA, VVD en D66 sluiten zelfs niet uit dat de moskee dicht moet als imam en bestuur hun leven niet beteren. Het grieft de Kamer dat het boek werd aangeprezen in de moskee, terwijl het volgens de Kamer in strijd is met de wet. Er gaan stemmen op imam en bestuur strafrechtelijk te vervolgen wegens haatzaaien.’Het moet een keer ophouden’, zegt VVD’er Wilders, die al vaker publiekelijk heeft geklaagd over teksten van El Tawheed.

Het is een islamitisch terreurcentrum. En het is al zo vóórdat Wilders uit de VVD stapte. De nazi’s mogen werkelijk alles in dit land dankzij de Collaborateurs.

We hebben al eerder uitgebreid bericht over deze islamiseringssubsidie door de extremistische gemeente Amsterdam.

h/t BertG.

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6107 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: