Nieuw

Als moslim ben ik geschokt door liberalen en linksisten

Door: Majid Rafizadeh

Als u was opgegroeid, zoals ik, onder twee autoritaire regeringen – de Islamitische Republiek Iran en Syrië – onder leiding van mensen zoals Hafez al Assad, Ayatollah Ali Khamenei en Mahmoud Ahmadinejad, en uw jeugd was daardoor beïnvloed, dan zou u de twee grote afdelingen van de islam in de islamitische wereld hebben gezien: de sjiieten en de soennieten. Ik bestudeerde beide, en op een gegeven moment werd ik zelfs een vrome moslim. Mijn ouders die nog steeds in Iran en Syrië leven, zijn afkomstig uit twee verschillende islamitische bevolkingsgroepen: Arabisch en Perzisch.

U zou ook hebben gezien hoe de godsdienst van de islam verstrengelt is met de politiek, en hoe de radicale islam de samenleving regeert door middel van religieuze wetten, de sharia. U zou hebben meegemaakt hoe de radicale islam kan domineren en de dagelijkse keuzes van de mensen onderzoekt: hun eten, kleding, socialiseren, entertainment, alles.

U zou hebben gezien hoe de tentakels van hun controle elk aspect van uw leven vast zouden pakken. U zou hebben gezien de manier waarop er door de fundamentalisten deze radicale islam werd uitgeoefend, als een krachtig hulpmiddel voor ongebreideld geweld. Het is de angst voor dit geweld, deze foltering en dood door de extremistische moslims, die iedereen wanhopig laat gehoorzamen.

Mijn vader is op brute wijze gemarteld – gerechtvaardigd door bepaalde fundamentalistische, islamitische wetten van regeringen, zowel in Iran als in Syrië. De straf werd uitgebreid naar mijn moeder, mijn familie, en andere familieleden, die met een regelmatige terugkeer werden gekweld.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/10618/moslims-linksisten

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: