Nieuw

Afghaan veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 13-jarig jongetje – één maand gevangenisstraf

Het nieuwe spannende zweden – Een Afgaan die beweert 19 jaar te zijn heeft een werkelijk kind, een jongetje, gewelddadig verkracht in een asielopvang voor kinderen. Hij is nu veroordeeld tot één maand gevangenisstraf en ontloopt deportatie omdat hij intussen een Zweeds staatsburgerschap heeft ontvangen – ondanks dat hij al eerder was veroordeeld voor verschillende geweldsdelicten.

De verkrachting vond plaats op een accommodatie voor zogenaamde niet-begeleide vluchtelingenkinderen in Malmö op december 2015.

Het slachtoffer, een 13-jarige jongen, keek samen met de verkrachter Mehdi naar een voetbalwedstrijd in de kamer van laatstgenoemde.

Toen de eerste helft voorbij was verklaarde Mehdi aan de jongen dat ze seks zouden hebben. De jongen dacht in eerste instantie dat de man een grapje maakte, maar Mehmi greep hem bij zijn nek en duwde hem naar beneden.

Mehdi zei dat hij de nek van zijn slachtoffer zou breken als hij zou schreeuwen. Toen de jongen probeerde op te staan ​​sloeg Mehdi twee vuistslagen in zijn rug, hield zijn arm om de hals van zijn slachtoffer en duwde aan, en zei dat hij zijn nek zou breken. Vervolgen werd de jongen aan een anale verkrachting onderworpen.

Daarna dreigde Mehdi de jongen te vermoorden als hij iets tegen de politie zou zeggen.

De jongen wist met behulp van Google Translate aan een vrouwelijke werknemer op de accommodatie uit te leggen dat hij was verkracht. En nu hebben de rechters van het Malmö gerechtshof de 19-jarige Afghaan veroordeeld – tot één maand gevangenisstraf.

Mehdi kan niet worden uitgezet omdat hij ondertussen een Zweeds staatsburger is geworden. Dit ondanks het feit dat hij al eerder veroordeeld was voor een reeks van misdaden. In mei 2014 werd hij veroordeeld tot 25 uur taakstraf voor aanranding, mishandeling, bedreiging, molestatie, en vandalisme.

De rechtbank van Malmö heeft er ook voor gekozen Mehdi geen reisverbod op te leggen, op grond van het gegeven dat hij “aanwezig is geweest bij twee hoorzittingen in de rechtbank en het risico dat hij ontsnapt door de zeer korte gevangenisstraf gering is”.

De jongen die werd onderworpen aan de verkrachting meldde tijdens het proces dat hij na de verkrachting zich zeer slecht voelde en zelfmoord wilde plegen. Hij is ook begonnen met het gebruik van drugs en het nemen van slaappillen.

De uitspraak van de Malmö rechtbank is in overeenkomst ondertekend door de raadsmannen Jenny Wennhall, Pia Andersson, Elisabeth Jaenson en Malcolm Jallow.

Bron:

http://www.friatider.se/v-ldtog-och-hotade-d-da-barn-f-r-en-m-nads-f-ngelse

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Afghaan veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 13-jarig jongetje – één maand gevangenisstraf

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 4, 2017 om 22:29 //

  Je verstand staat er bij stil…

  Like

 2. danny // juli 5, 2017 om 04:57 //

  Geef die perverse afghaan maar hier, dan reken ik wel met hem af.

  Smerige pedofiele kinderverkrachter!

  Als het mijn zoon zou zijn, was er opeens een afghaan minder op de aardkloot.

  En die rechters?

  Die durven zich rechters te noemen?

  Links/multikul NSB-tuig is het!

  Like

 3. Die rechters en raadslieden van justitie zijn geheel medeplichtig wegens dat ze de daden van deze Afghaan mogelijk maken en idem herhalingen van deze daad mogelijk maken.
  Als iemand ooit met die Afghaan zou afrekenen, laat hij dan deze rechters en justitiemedewerkers niet vergeten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: