Nieuwsticker

Vrouwen in Turkse vluchtelingenkampen overgeleverd aan prostitutiebendes

Het is gebleken dat Syrische vrouwen die in Turkse AFAD-vluchtelingenkampen in Elbeyli en Islahiye wonen, worden misbruikt door prostitutiebendes. De bendes opereren met medeweten van de kampambtenaren.

Volgens het nieuwsbureau Dihaber zijn vrouwen en kinderen die de oorlog in Syrië met hun families zijn gevlucht in vluchtelingenkampen in Elbeyli en Islahiye geplaatst en worden ze geprostitueerd. De bewaker van het vluchtelingenkamp in Islahiye verklaarde: “Kinderen tussen 16 en 17 jaar in dit kamp worden gedwongen tot prostitutie. We weten niet wie de agenten zijn. Maar de kampambtenaren staan  toe dat ze het kamp vrij kunnen betreden en verlaten. Ze zeggen dingen als ‘we gaan wat werk doen’ en ze beweren dat ze zes tot zeven arbeiders nodig hebben. Onder voorwendsel van arbeid nemen ze een aantal vrouwen en\of kinderen mee, en nadat ze “hun werk gedaan hebben”, brengen ze deze meisjes en vrouwen weer terug. Deze procedure herhaalt zich steeds.”

Koerdisch Nieuws >>

Doe mee met 7.229 andere volgers

About Fubar (4542 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Vrouwen in Turkse vluchtelingenkampen overgeleverd aan prostitutiebendes

  1. Vorig jr Maart/April werd er al door “Human right Watch ! En anderen gemeld dat er al 18 vluchtelingen aan de Turkse grens zouden zijn dood geschoten ! Rutte zou dat gaan önderzoeken ,”hoe? hij ging eerst met Erdogan praten ! Ik heb daar niks meer over gehoord !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: