Nieuw

VN: Mannen in Palestina die hun vrouwen mishandelen is de schuld van Israël

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on VN: Mannen in Palestina die hun vrouwen mishandelen is de schuld van Israël

  1. Al dat “Gêtwitter en zo je “protest laten horen ? “Leidt tot niks ! “Zoiets van “vrouw hou mij tegen {AUB} want ânders ben ik “verplicht om “hem te “grijpen ! “Terwijl ik bij de gedachte alleen al
    mijn “broek vol “schijt ! En sorry “mocro of welke “debielen dan ook ! Zijn bang, “mââr helpen elkaar ! ên trekken uit angst een mes ! “Nederlanders “staan ook “Vêr en op grote afstand ! achter hun “medemens ! “Daar win je de öorlog niet mee !! “Boe roepen van af een zô groot mogelijke afstand !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: