Nieuw

School verbiedt hoofddoek bij uitreiking, DENK boos

Melanchton Mavo Schiebroek heeft zich de woede van DENK op de hals gehaald. Leerlingen mogen namelijk geen hoofddoek dragen naar de diploma-uitreiking.

DISCRIMINATIE

De partij krijgt veel bijval. „Dit noem ik nou het toppunt van discriminatie”, aldus Aziza Oum in een reactie. „Deze fundamentalistische school is een teken van onderdrukking. Naar mijn mening mogen ze in de categorie van IS aanhangers geplaatst worden”, vindt Yalcin Uyanik.

STANDAARD BELEID

Leerlingen van de school lijken het daarentegen allemaal niet zo’n probleem te vinden. Het zou gewoon standaard beleid zijn. „Op die school hebben ze nooit een hoofddoek mogen dragen, dus niemands feest is verpest om eerlijk te zijn. Ken de feiten”, reageert Monaim Delgado, die het overigens wel een belachelijke regel vindt, onder het bericht van de partij.

https://www.metronieuws.nl/nieuws/rotterdam/2017/07/school-verbiedt-hoofddoek-bij-uitreiking-denk-boos

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on School verbiedt hoofddoek bij uitreiking, DENK boos

 1. Een stille wens……Moslims, akelig klagend en alles verziekend soort, sodemieter op uit ons land en uit europa en verziek de samenleving maar verder in de middeleeuwse achtergebleven landen waar jullie uitgekropen zijn!

  Liked by 1 persoon

 2. Willem // juli 3, 2017 om 13:27 //

  Een stille wens die vaak uitgesproken dient te worden.

  Liked by 1 persoon

 3. Altijd maar blijven zeiken is mossel eigen.
  Alsof je eist dat je in je blote reet je diploma wil ophalen terwijl je het hele jaar keurig gekleed naar school gaat.
  Dood moe word ik van die gasten met dat eeuwige gezeik.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // juli 3, 2017 om 14:33 //

  Het staat keurig volgens de eisen van de Nederlandse wet in het huisreglement van de school, onder het punt “hoofddeksel”, dat de hoofddoek niet mag:
  https://www.melanchthon.nl/mavoschiebroek/wp-content/uploads/2016/06/Huisregels-2016-2017.pdf

  De PvdA, sorry, DENK richt haar valse jihad peilen met onjuiste informatie op een christelijke school. De jihadmethoden van de konkelende en onrust stokende valse wijven en relnichten van DENK zijn inmiddels algemeen bekend.

  Liked by 1 persoon

 5. Die partij “DENK” vind ik doodeng! Zij hadden nooit een podium mogen krijgen, het is zetelroof wat ze gepleegd hebben. Bij alle partijen teken je dat, wanneer je om wat voor reden dan ook , de Partij verlaat, DE ZETEL BIJ DE PARTIJ BLIJFT. Helaas is er geen wet doet vaststelt, maar een GETEKENDE OVEREENKOMST is te allen tijden BINDEND, mits crimineel handelen van je verlangt wordt!
  Nu nog een wet maken, voor de verkiezingen in maart 2018 waarin staat dat iedereen die op DENK stemt, aangeeft zich nog volledig TURKS ONDERDAAN te voelen.
  Wat betekend dat zij in het Nederlandse register geschrapt worden en onmiddellijk moeten vertrekken naar Turkije, met PARTIJ DENK.
  Zo moeten wij opstandig volk aanpakken, die openlijk voor een ander land kiezen.
  INPAKKEN EN WEGWEZEN

  Like

 6. Die partij “DENK” vind ik doodeng! Zij hadden nooit een podium mogen krijgen, het is zetelroof wat ze gepleegd hebben. Bij alle partijen teken je dat, wanneer je om wat voor reden dan ook , de Partij verlaat, DE ZETEL BIJ DE PARTIJ BLIJFT. Helaas is er geen wet die dit vaststelt, maar een GETEKENDE OVEREENKOMST is te allen tijden BINDEND, mits crimineel handelen van je verlangt wordt!
  Nu nog een wet maken, voor de verkiezingen in maart 2018 waarin staat dat iedereen die op DENK stemt, aangeeft zich nog volledig TURKS ONDERDAAN te voelen.
  Wat betekend dat zij in het Nederlandse register geschrapt worden en onmiddellijk moeten vertrekken naar Turkije, met PARTIJ DENK.
  Zo moeten wij opstandig volk aanpakken, die openlijk voor een ander land kiezen.
  INPAKKEN EN WEGWEZEN

  Like

 7. skeeter // juli 3, 2017 om 17:28 //

  Wil Verschuur,
  Gewoon Denk als staats vijand aantonen en opdoeken, moeilijker hoeft het niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: